Dit zijn de meest unieke, merkwaardige babynamen van celebs

Zwanger Kiki Meijer 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De naam van je kind is iets waar je goed over nadenkt. Althans, dat zou je denken… Wanneer je deze babynamen van celebrities voorbij ziet komen, vraag je jezelf misschien wel af of het een grapje is.

Celebrities worden steeds extremer en unieker in hun keuze voor babynamen.

Unieke en merkwaardige babynamen van celebs

We hebben de meest bizarre babynamen van verschillende celebrities opgespoord en ze voor jou op een rijtje gezet.

1. Jamie Oliver

De chef-kok die ons laat watertanden door al zijn heerlijke gerechten produceert niet alleen eten, maar ook kinderen. Jamie Oliver heeft maar liefst vijf kleintjes op de wereld gezet. Poppy Honey Rosie, River Rocket Blue Dallas, Buddy Bear Maurice, Petal Blossom Rainbow en Daisy Boo Pamela. De namen klinken allemaal als gerechten, ze zijn een mondvol, maar wel erg uniek.

2. Wolter Kroes

Onze eigen Nederlandse ster Wolter Kroes kreeg een briljante ingeving bij de naam van zijn zoon, Tom. Tom Kroes, en dat klinkt natuurlijk als Tom Cruise, de bekende acteur van de film Top Gun. Geestig bedacht!

3. Afrojack

De Nederlandse dj Afrojack zocht de naam voor zijn kind wat verder buiten Nederland. Hij vernoemde zijn dochtertje naar de Amerikaanse stad Vegas.

4. Kim Kardashian

De Kardashians staan enigszins al bekend om de bijzondere namen voor hun kinderen. De namen van de twee dochters en zoons van Kim Kardashian en Kanye West waren dan ook erg spraakmakend. Dochters North en Chicago en zoons Saint en Psalm komen uit een spraakmakend gezin en hun namen passen hier goed bij.

5. Nicolette van Dam en Bas Smit

Combi-namen zijn de laatste jaren erg populair. Het mixen van verschillende namen klinkt hip en vernieuwend. Daar dachten Nicolette van Dam en Bas Smit hetzelfde over. Zij gaven namelijk de namen Lola-Lily en Kiki-Kate aan hun dochters.

6. Gwyneth Paltrow

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow vernoemde haar dochter naar een stuk fruit, namelijk: Apple. Tegenwoordig kan het zo gek nog niet, dus misschien is framboos of banaan wel een optie voor jouw kind.

7. Gers Pardoel

Rapper Gers Pardoel is vader van twee kinderen. Zoon Goud Pardoel was de eerste Goud in de Nederlandse Voornamenbank. Dochter Rocci was ook de eerste Rocci in de Nederlandse Voornamenbank. Pardoel heeft dus zeker een smaak voor unieke namen.

8. Brad Pitt en Angelina Jolie

De dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie draagt de naam Shiloh en Angelina heeft een bijzondere reden voor deze naam. Het was namelijk de naam van het eerste kindje van haar ouders, die helaas door een miskraam is overleden. Een mooie, unieke naam met een bijzonder verhaal.

9. Beyoncé en Jay-Z

De drie kinderen van Beyoncé en man Jay-Z hebben elk ook een merkwaardige naam gekregen. De oudste, genaamd Blue Ivy, is nu negen jaar oud. Er is ook al een kledingmerk naar haar vernoemd: Ivy Park.

De andere twee kinderen zijn een tweeling, genaamd Rumi en Sir. Ook zijn deze namen al vastgelegd als handelsmerken voor onder andere parfums.

34x populaire Hindoestaanse babynamen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme