Kom jij bij ons werken? Famme zoekt een redacteur!

Lifestyle Lisa van den Akker 8 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

Famme en J/M Ouders zijn op zoek naar een redacteur! Wij zoeken enthousiaste parttime redacteuren die altijd het laatste nieuws volgen op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Dus ben jij moeder, vader, of gewoon dol op kinderen? En kun je daar op een creatieve manier over schrijven, zodat je moeders (en vaders) kunt inspireren? Dan zoeken we jou!

Hieronder lees je meer over deze vacature.

Vacature redacteur Famme en J/M Ouders

Famme is er voor de zwangere vrouw en nieuwe ouder. Voor iedereen die in de luiers zit óf er net uit is. Daarnaast geniet de Famme-vrouw met volle teugen van haar gezin, hoewel het soms ook tegenzit. Daarom delen wij op Famme mooie informatieve content over de zwangerschap en het ouderschap, maar ook herkenbare verhalen van andere ouders.

J/M Ouders is er voor de ouders die al serieus aan het opvoeden zijn, met kinderen in de leeftijd van vier tot zestien jaar. Ouders vinden hier álles over opvoeden en het ouderschap. Met mooie informatieve content, maar ook veel herkenbare ervaringen van anderen.

Op beide websites bieden we een dagelijkse dosis herkenbaarheid met een vette lach en een dikke traan. Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zoeken wij per direct twee redacteuren. De functie is (in overleg) voor 20-24 uur per week.

Wat ga je doen?

Als redacteur, kom je te werken in een klein maar hecht team van enthousiaste online redacteuren. Samen starten we de dag met een stand-up waarin we even de stand van zaken bespreken en inspiratie delen. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de contentplanning en socialmediakanalen van Famme en J/M Ouders.

Je krijgt alle vrijheid om onderwerpen te bedenken en schrijven. Want jij weet wat er speelt bij de (toekomstige) moeders (en vaders). Jij weet je doelgroep te inspireren met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu én SEO-proof zijn. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de content wordt gezien via verschillende kanalen en de platformen groeien.

Samen denken we na over de strategie die de komende tijd gevoerd moet worden en gaan we aan de slag om deze uit te rollen.

Wie ben jij?

We gaan graag in gesprek met kandidaten die zelf ouder zijn of affiniteit hebben met het ouderschap en kinderen. Je hebt ervaring hebben met het maken van online content, houdt van aanpakken en kunt goed overzicht houden. Wij denken dat HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring je gaat helpen om succesvol te zijn in deze rol.

Natuurlijk ben je creatief, beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft en heb je kennis van SEO, Wordpress, Google Analytics en Photoshop. Maar misschien wel het belangrijkste: je bent gepassioneerd, werkt zelfstandig en bent creatief. En bovenal heb je er heel veel zin in.

Dit hebben wij voor jou in huis:

  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor 20-24 uur per week.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (in Nederland) Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie (cv, motivatie + drie stukken waar je trots op bent) heel graag uiterlijk 18 juli 2022 in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail naar [email protected], net wat jou uitkomt.

Om direct te solliciteren klik je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme