Vaderdag 2018: Manners takes over Famme

We schreeuwen het graag van de daken: Wij mannen kunnen alles beter. File-parkeren, geen probleem. We weten meer over sport en geef die hamer maar aan ons, schat. Dit is anno 2018 dikke bullshit.

Maar schrijven over vrouwenproblemen en klapperende eierstokken? Dat is pas een uitdaging. Zeker voor de redactiemannen van Manners. Hoe gaan we dat doen?

Vaderdag takeover

We houden immers van aanpakken, geen beschrijvingen lezen, maar gewoon die kast in elkaar zetten. We draaien de rollen om, wij wisselen vandaag eenmalig van platform en ons centrale thema is Vaderdag.

Deze is voor jullie, vaders

Schrik daarom niet als je de naam van je favoriete Famme-redactrice niet boven het artikel ziet staan. Om ‘pa’ een hart onder de riem te steken, schrijven de Manners-mannen vandaag voor hem. De moeders zijn we uiteraard niet vergeten, vandaag lees je van inspirerende verhalen van jonge vaders geschreven tot de stoerste vader-gadgets. Dat alles is geschreven vanuit het perspectief van de man.

We zeiden het zojuist al spottend, maar wie kan er beter voor de jonge vader schrijven, dan een echte jonge vader? Dat bedoelen we, soms kunnen mannen het echt beter en anders doen ze wel alsof. Laat je vandaag inspireren terwijl de mannen van Manners je meenemen in hun brein en hun ervaringen. Geniet!

Reageer op artikel:
Vaderdag 2018: Manners takes over Famme
Sluiten