Last-minute vaderdag-cadeau nodig? 5 x wat je nu nog kan bestellen

Lifestyle Lisanne van Marrewijk 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijdens vaderdag wordt onze creativiteit altijd weer even op de proef gesteld. Kunnen we dit jaar nog een cadeau bedenken dat nét even wat origineler is, of wordt het toch een good-old bierpakket (over bier gesproken, bij ons broertje Manners tipten ze dit toffe pakket mét bezoek aan de brouwerij), ontbijt op bed of nieuw overhemd. Hoe dan ook: we moeten weer op zoek naar een vaderdag-cadeau, afgezaagd of niet.

Om je een handje te helpen, zetten we onze favoriete verrassingen voor je op een rij.

5 x vaderdag-cadeaus

Ennuh, vergeet opa natuurlijk niet!

1. LEGO-art voor volwassenen

Dat LEGO alleen voor kinderen is, is een stigma dat hopelijk allang de wereld uit verholpen is. En zo niet, dan bewijzen deze LEGO art-stukken dat wel.

Van LEG-art zijn er verschillende ‘pieces’ die je kunt maken. Van Star Wars tot Mickey en Minnie Mouse. Zelfs een piece van The Beatles (die nu helaas out of stock is).

Klik hier voor de actuele prijs

lego art
Bron: LEGO

2. Gietijzeren kookpan van Sergio Herman

Is vaders een heuse kok en ontspant hij nergens beter dan in de keuken? Dan zijn toffe tools voor tijdens het koken altijd welkom. Deze prachtige pan van de collectie van Sergio Herman willen we stiekem allemaal wel hebben. Ietwat prijzig, maar dan heb je wel wat.

Klik hier voor de actuele prijs

pan
Bron: Sergio Herman voor Serax

3. Mooie paspoorthoes

Nu het reizen weer kan beginnen, moeten we massaal onze paspoorten weer uit het stof halen. Een mooie paspoorthoes of -etui is een must voor de doorgewinterde reiziger. Ook leuk om te geven als je vader binnenkort met pensioen gaat (en het échte reizen kan beginnen ;-)).

Klik hier voor de actuele prijs

paspoort hoes
Bron: Reiss

4. Brievenbus boterkoek

Wil je wel iets geven, maar lukt het helaas niet om langs te komen én vind je een bos bloemen een beetje afgezaagd? Wij pleiten bij brievenbus boterkoek. Yep, dat is precies zoals het klinkt: een boterkoek die door de brievenbus past. Van Abel Bakt. 

Extra leuk: je kunt ook een boterkoek-abonnementje afsluiten. Jij kiest of je voor 3, 6 of 12 maanden een continue boterkoektoevoer wil, Abel fixt de rest.

Klik hier voor de actuele prijs

boterkoek
Culy.nl

5. Een spel

Kom jij ook vaak bij je ouders thuis om een spelletje te spelen met het hele gezin? Een gezelschapspel is dan het ideale cadeau. En het fijne is: er is altijd wel een spel wat iemand leuk vindt. Houd je vader meer van snelle spelletjes of juist van spellen waarbij je lang om de tafel zit? Op elk potje past een dekseltje.

Ons favoriete spel du moment? Codenames: “25 spionnen liggen op tafel. Eén speler van elk team weet welke bij zijn team horen. Lukt het hem aanwijzingen te geven van één woord, opdat zijn team de juiste aanwijzen en zij als eerste contact maken met al hun spionnen?”

Klik hier voor de actuele prijs

spel codenames
Bron: Codenames

Waarom het oké is als je geen Vaderdag viert

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen