Uitje tijdens de zomervakantie? Maak kans op 4 kaarten voor Kinderpretpark Julianatoren

Eropuit Lisa van den Akker 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een te gek dagje uit met het hele gezin? Kinderpretpark Julianatoren is dé plek waar plezier, avontuur en gelach samenkomen! Een plek vol avontuur en sensatie. Zin om te gaan? Dan hebben we goed nieuws, Famme verloot namelijk vier kaarten voor Kinderpretpark Julianatoren!

Tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken, van 1 juli tot en met 31 augustus, komt Kinderpretpark Julianatoren tot leven met betoverende shows en magische avonturen. Meer dan 60 attracties wachten op je, maar de echte magie zit in de sprookjesshows.

In de theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ helpen kinderen prinses Isabella om kapotte sprookjeskristallen te vervangen. Bij het prinsen- en prinsessenbal dansen de kids met Jul & Julia in koninklijke kleding. Bij Julia’s Dansles gaan ze op een ritmische reis vol plezier. Na elke show kunnen bezoekers knuffelen met de Julianatoren-karakters en een foto maken.

Prins Jul & Prinses Julia

Nieuwe TV-serie

Daarnaast is er een nieuwe TV-serie genaamd ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’, waarin de dappere Meneer Kaasgaaf en Jul & Julia prinses Isabella redden uit een vervloekt kasteel. Ondertussen proberen boeven de baas van het park te worden. Zal het ze dit keer lukken?

Voor extra magie zijn er Zomeravonden op 27 juli, 3 en 10 augustus. Het theater komt tot leven met betoverende sprookjesshows, beginnend met Assepoester op 27 juli, gevolgd door Doornroosje op 3 augustus en Rapunzel op 10 augustus. Het pretpark is dan speciaal geopend tot 20.00 uur voor extra sprookjesplezier, inclusief magische activiteiten, shows en meet & greets met Jul & Julia.

Bezoek deze zomer dus zeker Kinderpretpark Julianatoren en laat je betoveren door een wereld vol sprookjes en magie. Het belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor het hele gezin.

Kinderpretpark Julianatoren ligt in Apeldoorn en het pretpark is dagelijks van 10.30 tot 17.00 uur open. De kaarten zijn onbeperkt geldig, dus niet alleen tijdens de zomervakantie.

Meedoen

Wil je ook met je kids naar Kinderpretpark Julianatoren? Doe dan mee met onze winactie. Schrijf je ook vooral in voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 10 juli, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme