Winnen: 4x pakket voor kleurrijke oliebollen en beschuitjes van Leentjes Amsterdam

Lifestyle Laura Saija 22 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Met de strooisels van Leentjes Amsterdam is het leven nooit saai! Kleurrijke oliebollen? Dat kan met Poeder Pret. Gekleurde poedersuiker in de kleuren roze, blauw, geel en oranje om je pannenkoeken, poffertjes, wafels, taartjes of oliebollen nóg vrolijker en lekkerder mee te maken.

Vind jij de klassieke beschuitjes met roze en blauwe muisjes maar niets? Anijs Pret is vrolijk gekleurd beleg. Het is een gepofte rijstkorrel omhuld door een knapperig suiker laagje en op smaak gebracht met een natuurlijke anijs aroma. De Anijs Pret komt in alle kleuren van de regenboog en wordt gekleurd met vruchtjes en plantjes en dus 100 procent natuurlijk.

Over Leentjes Amsterdam

Leentjes is opgericht in 2017 door een paar enthousiaste ouders, die het leven erg leuk vinden. Je kan ze niet blijer maken dan dat ze met hun kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes samen aan tafel zitten, lekker eten en alle verhalen van de dag horen. Liefde gaat door de maag.

Duurzaam

Aan de producten van Leentjes Amsterdam worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen toegevoegd. Om de mooie kleuren te krijgen gebruiken zij alleen natuurlijke kleurstoffen. Kleurende levensmiddelen om precies te zijn, kleurstoffen uit fruit en planten.

Afgelopen jaar maakte Leentjes een verduurzamingsslag. Dat betekent: geen pret meer in plastic potten, maar juist in speciaal door hen ontwikkelde kartonnen doosjes. Ook werden enkele recepturen en ingrediënten aangepast, zodat ook mensen met een glutenallergie of met een voorkeur voor vegan van hun producten kunnen genieten.

Winnen

Wij geven 4x een pakket weg t.w.v 25 euro dat speciaal samengesteld is door Leentjes Amsterdam. Reageer dus snel onder deze post op Instagram als jij deze jaarwisseling gekleurde oliebollen wil serveren of je kraamvisite wil trakteren op muisjes in alle kleuren van de regenboog.

Deze winactie loopt tot 30 oktober 2023.

Leentjes Amsterdam
Bron: Leentjes Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen