Dit is waarmee je worstelt in relaties, volgens je sterrenbeeld

Relatie Rachelle Abbas 5 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

Een relatie hebben – en onderhouden – is echt nog niet zo makkelijk. Iedereen heeft een eigen karakter en dat kan soms botsen.

Het is niet verkeerd als je van jezelf weet wat je struikelblok is. Volgens je sterrenbeeld zijn dit de dingen waar jij moeite mee hebt in relaties.

Dit is waarmee je worstelt in relaties, volgens je sterrenbeeld

Waterman

Je bent een dromer en zit meestal met je hoofd in de wolken. Je bent een van de meest loyale sterrenbeelden, zolang je de vrijheid hebt om jezelf te zijn. Je worstelt in relaties wanneer partners je proberen te manipuleren of beheersen. Omdat je zo onafhankelijk bent, kun je emotioneel afstandelijk overkomen bij de ander. Je hebt een partner nodig die zich mentaal kan bewijzen, zodat jij je hart kunt geven.

Vissen

Jij bent de meest emotionele van alle sterrenbeelden. Dit is een zegen, maar ook een struikelblok in relaties. Je hebt de neiging om je partners te overspoelen met genegenheid en al je emoties, goed en slecht. Je worstelt in relaties omdat je moeite hebt om je emotionele toestanden aan te pakken. Dit kan extreem overweldigend zijn voor je partner.

Ram

Jij luistert het beste van alle sterrenbeelden. Je houdt ervan om je partner te overspoelen met liefde en genegeerd. Dit is een geweldige eigenschap om te hebben totdat het voor je partner verstikkend kan beginnen te voelen. Als je partner eenmaal het gevoel krijgt dat je hem ‘bemoedert’, zul je snel merken dat er wat spanningen komen binnen je relatie.

Stier

Je bent toegewijd aan je partner en ook voor de lange termijn. Je bent een van de meest loyale sterrenbeelden. Je grootste worsteling binnen relaties is het leren vergeten en vergeten als je eenmaal bent verraden. Je vindt het moeilijk om eerdere vergissingen te vergeten en koestert een wrok. Je partner zal het gevoel hebben zich keer op keer te moeten bewijzen, zelfs jaren nadat ie zich heeft verontschuldigd.

Tweelingen

Tweelingen zijn de grootste flirts van alle sterrenbeelden. Je worstelt met routine en consistentie. Je hebt een partner nodig die net zo avontuurlijk en spontaan is. Als je de eentonigheid van het dagelijks leven begint te voelen, ga je meteen door naar een nieuwe verovering. Je grootste worsteling? Het leren leven met de saaie routines aka de sleur, die ook onvermijdelijk is en in het leven zal plaatsvinden.

Kreeft

Net als een krab, hou je ervan om je te schuilen achter je harde buitenkant terwijl je extreem zacht en gevoelig aan de binnenkant bent. Als je eindelijk iemand vertrouwt en open bent, wil je je ook settelen voor de lange termijn. En dan bedoelen we écht de lange termijn, je hebt de neiging om jarenlang vast te houden aan relaties uit het verleden, en blokkeert dan ook elke kans om een nieuwe relatie toe te staan in je leven.

Leeuw

Je staat er bekend om dat je niet graag een compromis sluit. Je worstelt vaak alleen aan het begin van relaties, wanneer je iets te zelfverzekerd over wil komen. Dit is een masker om je eigen onzekerheden te verdoezelen. Zodra je je partner vertrouwt, stel je je makkelijk open op. Als je eenmaal over je angst om te worden gemanipuleerd heen kunt komen, ben je goed in het onderhouden van langdurige, loyale relaties.

Maagd

Jij bent het meest perfectionistisch van alle sterrenbeelden en je kanshebbers hebben geluk als ze de eerste date met je doorkomen. Dit dient wel als een voordeel voor je relaties, waardoor je potentiële verliezers vooraf al kunt elimineren. Aan de andere kant, niemand zou het leuk vinden als elke move wordt geanalyseerd onder de Maagd microscoop.

Weegschaal

Als het gaat om succesvolle relaties, ben jij de succesvolste van alle sterrenbeelden. Bekend om je gevende en liefhebbende aard, hou je ervan om hechte relaties te onderhouden. Je grootste worsteling in relaties is dat je te veel geeft. Je moet leren om grenzen te hebben.

Schorpioen

De Schorpioen staat bekend als een van een van de meest intenste tekens van de dierenriem. Als iemand iets verkeerds bij je heeft gedaan, heeft ie weinig kans dat het nog goed komt. Misschien valt iemand over je explosieve stemming, maar wat je echt tegenhoud is het onvermogen om te vergeven.

Boogschutter

Lust regeert voor jou en het zal je nog sneller verblinden dan liefde. Jij bent het meest genereuze teken van de dierenriem. Dat kan ook direct een probleem zijn, vooral als je je roze bril draagt bij de verkeerde persoon. Als je eenmaal voor iemand bent gevallen, geef je ze de wereld. Laat de verkeerde persoon geen misbruik van je maken.

Steenbok

Omdat je zo vastbesloten bent om te trouwen en een gezin te stichten, kan dat veroorzaken dat je niet genoeg tijd besteedt om ervoor te zorgen dat de persoon voor jou het beste is. Je bent erg status gedreven en moet de schijn ophouden om tevreden te zijn. Dat betekent dat je je meer zorgen maakt om hoe je relatie er naar buiten toe uitziet dan naar wat er écht gebeurt.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme