11 redenen waarom grijs haar juist heel sexy is bij mannen

Mind Yara Mens 17 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Waar vrouwen bij een grijze haar binnen no time een afspraak bij de kapper maken, wordt bij mannen grijs haar steeds hipper. Niet gek, want grijs is hot. Waarom? Famme zet het voor je op een rijtje.

1.Hij is écht volwassen

Aan zijn grijs wordende haar kun je zien dat hij al heel wat levenservaring heeft en veel van de wereld heeft gezien. Hij is geen jongetje meer, maar een man.

2. Hij is zelfverzekerd

Het feit dat hij niks aan zijn grijze haren laat doen, laat zien dat hij sterk in zijn schoenen staat. Hij weet dat hij er goed uitziet, en dat zijn grijze haar dat niet gaat veranderen.

3. Hij weet wat-ie wil

Hij verandert niet meer dagelijks van kapsel of kledingstijl. Zijn ‘wilde haren’-tijd heeft hij er letterlijk op zitten. Je weet met hem waar je aan toe bent.

4. George Clooney

Eh, do we need to say more?

5.Hij is vast een goed vaderfiguur

Waarom precies weten we niet, maar uit onderzoek blijkt dat mannen met grijze haren sneller door vrouwen als goed ‘vadermateriaal’ worden gezien. Heeft vast ook iets te maken met die rust en stabiliteit. En waarschijnlijk ook door het feit dat hij er door zijn grijzende haren meer uitziet als serieus vaderfiguur, in plaats van een man die ieder moment de kroeg weer induikt.

6. Je zal voor weinig verrassingen komen te staan

Zijn uiterlijk zal waarschijnlijk niet héél veel meer veranderen. Je kan min of meer inschatten hoe hij er over twintig jaar uitziet. Ziet hij er met zijn grijze haren nog supersexy uit? Dan weet je dat je de komende jaren in ieder geval nog goed zit!

7. Zijn wijsheid

Je weet wat ze zeggen: wijsheid komt met de jaren, of eh, moeten we zeggen: haren?

8. Hij maakt je minder onzeker over het ‘ouder worden’

Bij ons zal er ooit ook een grijs haartje te vinden zijn. Het feit dat hij zijn grijze lokken gewoon laat zien, maakt jou tegen die tijd ook minder onzeker over die van jou.

9. Je voelt je jong

Je moet er toch niet aan denken dat jij eerder grijs wordt dan je man? Dat gaat in ieder geval niet gebeuren. Bovendien voel je je naast deze man altijd jong. Wie wilt dat nou niet?

10. Grijze mannen in pakken

Je kan ons in ieder geval wegdragen…

Lees ook: Kale mannen zijn sexier, sterker en mannelijker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen