Shine bright like a diamond: 4x tips voor wittere tanden

Beauty Redactie 9 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Ja, graag! Doe ons zo’n prachtige parelwitte glimlach als Cate Blanchett en Julia Roberts. We willen allemaal graag wittere tanden, maar hebben geen tijd om er te lang mee bezig te zijn. We zijn al blij als we het tweemaal daags tandenpoetsen ritueel redden.

Natuurlijk kun je je tanden laten bleken, maar het is duur, tijdrovend en of het nou zo goed is voor je tanden? Andere optie zijn de thuisblekers die je tanden lichter maken. Sta je dan, drie weken later met een kleurenwaaier in de hoop dat je tanden lichter zijn geworden en je tandvlees nog intact is.

Wittere tanden

Geloof ons, je kunt écht wel wat doen voor wittere tanden, zonder dat het veel moeite en tijd kost.

Kies de juiste tandpasta

Bijvoorbeeld de Prodent White Now Gold: een revolutionaire (maar dan ook écht) tandpasta die belooft voor zichtbaar wittere tanden na 1x poetsen te zorgen. De Blue Light Technology heeft drie keer meer direct witmakende kracht en geeft al een wittere glimlach na één poetsbeurt.

Minder met koffie!

Hetzelfde geldt voor rode wijn, zwarte thee en cola. Tipje: spoel je mond na deze drankjes met water.

Eet gezond

Veel rauwkost (komkommer, bleekselderij, spinazie, broccoli) scrubben als het ware je gebit! Zorg er ook voor dat je overdag niet te veel momenten gaat snacken. Iedere keer dat je snoep of frisdrank pakt is dat een zuuraanval op je tanden.

Lippenstift

Geen snellere pick-me-up voor je tanden dan de goede kleur lipstick. Heb je van nature geen ultra witte tanden? Ga dan niet voor heftig rood, donkere kleuren of heel erg glanzende gloss. Pak een nude tint of een roze lippenstift met blauwe ondertoon. Hebben jouw tanden een zweem van grijs? Sla kleuren met een blauwe ondertoon dan over en ga voor lichtroze met een bruinig tintje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme