Redactie
Redactie Beauty 18 mrt 2014

4 tips voor zichtbaar wittere tanden

Ja, graag! Doe ons zo’n prachtige parelwitte glimlach als Cate Blanchett en Julia Roberts. We willen allemaal graag wittere tanden, maar hebben geen tijd om er te lang mee bezig te zijn. We zijn al blij als we het tweemaal daags tandenpoetsen ritueel redden.

Natuurlijk kun je je tanden laten bleken, maar het is duur, tijdrovend en of het nou zo goed is voor je tanden? Andere optie zijn de thuisblekers die je tanden lichter maken. Sta je dan, drie weken later met een kleurenwaaier in de hoop dat je tanden lichter zijn geworden en je tandvlees nog intact is. Geloof ons, je kunt écht wel wat doen voor wittere tanden, zonder dat het veel moeite en tijd kost.

De oplossing?

Prodent White Now Gold is een revolutionaire (maar dan ook écht) tandpasta die belooft voor zichtbaar wittere tanden na 1x poetsen te zorgen. De Blue Light Technology heeft drie keer meer direct witmakende kracht en geeft al een wittere glimlach na één poetsbeurt. En minstens zo belangrijk: de tandpasta biedt dezelfde bescherming als een fluoride pasta voor een complete mondverzorging.

Ga jij voor die Prodent smile met Prodent White Now Gold? Dan zijn deze tips handig voor een optimaal resultaat:

Minder met koffie!

Hetzelfde geldt voor rode wijn, zwarte thee en cola. Tipje: spoel je mond na deze drankjes met water.

Eet gezond

Veel rauwkost (komkommer, bleekselderij, spinazie, broccoli) scrubben als het ware je gebit! Zorg er ook voor dat je overdag niet te veel momenten gaat snacken. Iedere keer dat je snoep of frisdrank pakt is dat een zuuraanval op je tanden.

Lippenstift

Geen snellere pick-me-up voor je tanden dan de goede kleur lipstick. Heb je van nature geen ultra witte tanden? Ga dan niet voor heftig rood, donkere kleuren of heel erg glanzende gloss. Pak een nude tint of een roze lippenstift met blauwe ondertoon. Hebben jouw tanden een zweem van grijs? Sla kleuren met een blauwe ondertoon dan over en ga voor lichtroze met een bruinig tintje.

Reageer op artikel:
4 tips voor zichtbaar wittere tanden
Sluiten