5x kindvriendelijke restaurants in Rotterdam

Eten Merel Schut 10 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Een dagje uit in Rotterdam en op zoek naar kindvriendelijke restaurants? Look no further. We hebben de meest kidsproof restaurants op een rijtje gezet voor je. Kindermenu en kleurplaat gegarandeerd, zodat uit eten gaan met je kinderen een feestje is.

Kunnen je kids moeilijk stil zitten of heb je kieskeurige eters?  Bij deze kidsproof adresjes zit je goed. Hier heb je een leuke avond met je gezin en kunnen de kleintjes ook lekker eten (en spelen).

1. Cathay

Dit restaurant herbergt een speelparadijs: met een ballenbak! Kinderplezier is dus sowieso gegarandeerd. Het eten is een all-you-can-eat concept en het menu biedt internationale gerechten aan. Voor kleintjes tot twaalf jaar is er een kinderbuffet met snacks, patat en appelmoes. Kinderen tot vier jaar mogen gratis naar binnen, boven die leeftijd betaal je een entreeprijs per persoon.

Cathay zit aan de Martin Luther Kingweg 7.

2. De Beren

De Beren is een keten die prima geschikt is voor gezinnen. In Rotterdamse centrum zit ook een vestiging. Er is een uitgebreid menu waarbij ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er onder andere kipsaté, een hamburger of pasta voor de kleintjes. De meeste vestigingen van De Beren hebben een speelhoek en kids krijgen een berenijsbeker mee naar huis!

De Beren in het centrum zit aan de Karel Doormanstraat 300. In Rotterdam Noord zit er nog een en in Rotterdam Zuid zitten er twee.

3. Juffrouw van Zanten

In het lijstje kindvriendelijke restaurants mag Juffrouw van Zanten niet ontbreken. Dat komt onder andere omdat het een speelgoedwinkel is, met naar eigen zeggen zorgvuldig getest speelgoed. Kleintjes kunnen spelen aan tafel, wat wil je nog meer?

In Kralingen zit je goed voor ontbijt en lunch. Bij de vestiging in West kun je dineren. Kids vervelen zich nooit, belooft de website! Dat klinkt goed.

Juffrouw van Zanten zit aan de Lusthofstraat 27 en de 2e Middellandstraat 27.

4. De Machinist

Dit restaurant zegt op de website: ‘je kinderen zijn heel welkom!’ Hier zit je dus geramd met je kleintjes. Er zijn kindergerechten zoals knakworstjes en kipnuggets.

Het restaurant biedt trouwens ook arrangementen aan voor kinderfeestjes. Denk aan midgetgolfen, lasergamen en film kijken. Onthouden dus, dit adres.

De Machinist zit aan de Willem Buytewechstraat 45.

5. Green Delight

‘Ik heb geen honger’ of ‘dat lust ik niet’.  Je hoort het ze al zeggen voordat je daadwerkelijk uit eten gaat. Daarom heeft dit restaurant de gerechten op het kindermenu dergelijke namen gegeven.

Voor de kids zijn er hamburger met frietjes of een pasta, kipstukjes met frietjes voor de kleintjes of gewokte groente met rijst. Ook voor ontbijt en lunch ben je hier aan het goede adres.

Green Delight zit aan de Nieuwe Binnenweg 144A.

Op zoek naar een lijstje kindvriendelijke restaurants in Amsterdam? Hier lees je welke adresjes in Amsterdam kidsproof zijn.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme