5x de mooiste zwangerschapssieraden

Zwanger Wilma Groothuis 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je zwanger bent, wil je vaak echt even stilstaan bij deze bijzondere gebeurtenis. Dat kan door een mooie fotoshoot of een zwangerschapsdagboek, maar heb je al eens gedacht aan een sierraad? Er zijn een heleboel mooie zwangerschapssieraden te koop.

Wij laten je onze vijf favorieten zien.

Stilstaan bij zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzondere ervaring, zeker als je weet dat het helaas niet voor iedereen mogelijk is. Hoelang die negen maanden misschien ook lijken te duren, een zwangerschap vliegt voorbij als je kijkt naar de tijd die je daarna nog met je kind gaat krijgen. Hoe mooi is het dan om nog even extra bij jouw zwangerschap stil te staan?

Dit kun je natuurlijk op meerdere manieren doen, maar als je van sieraden houdt, is een zwangerschapssieraad een mooie manier om jouw zwangerschap ook na de bevalling nog bij je te dragen. Een sieraad met een bepaalde betekenis zijn vaak de mooiste sieraden, of niet? Het kan ook een mooi cadeautje zijn voor een vriendin of kennis die zwanger is voor een babyshower.

Tips voor mooie zwangerschapssieraden

Als je enthousiast bent geworden, kijk dan vooral naar onze tips voor een zwangerschapssieraad.

1. Armband

Een armband is ideaal als je van sieraden houdt, maar het niet te erg hoeft op te vallen. Deze armband van Akyol is klein maar fijn en superschattig met de kleine babyvoetjes erop. De quote die erbij staat, slaat de spijker op zijn kop.

armband
Bron: Bol.com

2. Ketting

Een iets opvallender sieraad dan een armband, is een ketting. Deze ketting is 80 centimeter lang, waardoor het belletje net boven de buik of op de buik valt, dus daar moet je wel van houden. Het staat in ieder geval heel mooi. Je kunt de ketting in vier verschillende kleuren krijgen.

ketting
Bron: Bol.com

3. Geboortesteen

Als je de vorige ketting niet mooi vindt of te lang, kun je ook een ketting met een geboortesteen nemen. Deze van Rosey’s is korter en op het steentje staat een bloem afgebeeld die is afgestemd op de geboortemaand. Hoe bijzonder om deze te dragen?!

ketting
Bron: Bol.com

4. Oorbellen

Als oorbellen echt jouw ding zijn, dan moet je eens goed naar deze kijken van Finaste. De mama-oorbellen zijn goud en zien er supermooi uit. Deze zijn ook leuk om als cadeautje te geven op een babyshower.

oorbellen
Bron: Finaste.nl

5. Ring

Ben jij meer van de ringen? Dan hebben wij een hele mooie voor jou in petto, namelijk deze geboortesteen ring van Vedder & Vedder. Je kan zelf kiezen of je hem in het goud of zilver wilt en je kan ook zelf de maand kiezen.

ring
Bron: vedder-vedder.com

5x de beste huidverzorgingsproducten voor tijdens de zwangerschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme