8x De leukste babygym’s en speelkleden voor je baby

Kinderen Sophie Nortier 12 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Na elk ontwikkelingssprongetje heeft jouw kleintje behoefte aan nieuw vermaak. En tegen een maand of drie is je baby er vaak aan toe om zijn armpjes en beentjes te leren gebruiken. En dat kan perfect op deze geweldige speelkleden en babygym’s!

Spelen ter ontwikkeling

Je kleintje is pas nét op deze wereld en toch ontwikkelt hij al super snel. Het lijkt pas een week geleden dat hij zijn ogen voor het eerst open deed en nu merk je dat enkel knuffelen al niet meer genoeg is om hem stil te houden.

Hij is op zoek naar nieuwe prikkels en laten daar nou ontzettend leuke speelkleden en babygym’s voor zijn uitgevonden. Alleen zie je door de bomen het bos vaak niet meer, als het om babyspeelgoed gaat.

De 8 leukste speelkleden en babygym’s

Daarom hebben wij de acht leukste speelkleden en babygym’s voor jou geselecteerd. Scheelt je weer wat zoektijd!

1. Schelp speelkleed van Little Dutch

Roze Schelp Babygym van Little Dutch
Bron: Bol.com

Deze babygym is zo zacht dat je zelf het liefst de hele dag naast je baby gaat liggen. En waarom ook niet? Want die kleine hoef je dan toch eindelijk even niet te vermaken. Lekker roze, maar ook in blauw en groen te verkrijgen.

Kosten? €55,15

2. Speelkleed met dieren van Liewood Glenn

Liewood Glenn speelkleed olifant
Bron: Babypark

Ligt je baby al goed en sterk op z’n buik en begint ‘ie aanstalten te maken om te gaan kruipen? Dan is dit speelkleed een fijne uitkomst. De verschillende structuren prikkelen de zintuigen van je kleintje en onder de wolkjes zijn verrassingen verstopt.

Wat dat mag kosten? €110,-

3. Houten babygym van Jollein

Houten speelrek van Jollein
Bron: Bol.com

Deze schattige houten babygym zet je op elke plek in het huis boven je kindje. Box, bed of vloerkleed zijn prima geschikt voor dit speelrek. Helemaal fijn voor de kleintjes die niet zo graag worden verlegd.

Leuk prijsje ook! €24,95

4. Speelkleed met zeedieren van Little Dutch

Little Dutch kleed met zeedieren
Bron: Baby & Koter

Little Dutch is een behoorlijk hot merk op dit moment en wat ons betreft ook volledig terecht als je ook weer dit super leuke speelkleed ziet. Op de buik kan je baby zich naar hartelust vermaken met alle leuke zeedieren met verschillende structuren en geluidjes.

En dat alles voor maar € 44,95

5. Speelkleed van Tiny Love

Speelmat van Tiny Love met contrasterende kleuren
Bron: Bol.com

Op deze speelmat kan je baby op een heerlijke ontdekkingstocht. Omdat jouw kleintje nog niet zo scherp ziet, zijn de hoge contrasten in kleuren perfect geschikt voor deze fase.

De mat met acht ontwikkelingsactiviteiten kost €44,90

6. Vrolijke babygym van Fisher-Price

Fisher-Price babygym
Bron: Bol.com

De verschillende speeltjes van deze babygym hebben allen een zintuigprikkelende functie. De een geeft licht, de ander maakt geluid en zelfs de reuk wordt geprikkeld met een wolkje dat geur afgeeft. De kleuren zijn niet te druk, maar zeker wel gezellig.

Prijs? €55,05

7. Mr. Fox gym van Trixie

Speelkleed Mr Fox van Trixie
Bron: Babypark

Ben jij ook zo’n fan van Fantastic Mr. Fox? Dan zou het toch heerlijk zijn als jouw kind hier later net zo blij van wordt als jij. Een beetje de interesses stimuleren op deze leeftijd kan dan heus geen kwaad met deze fijne babygym.

Leuk cadeautje van de opa’s en oma’s voor €129,99

8. Babygym om mee te nemen van Done By Deer

babygym en speelkleed van Done by Deer
Bron: Babypark

Ben je veel onderweg met de baby, dan is het handig om die kleine ook op de andere locaties te kunnen vermaken. Deze babygym met speelkleed is daar perfect geschikt voor. Ook handig; je kunt de hoogte van de gym makkelijk verstellen afhankelijk van de grootte van de baby.

Voor €129,95 is ‘ie van jullie.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme