Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 11 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

6 signalen waardoor je weet dat de liefde tussen jou en je partner onvoorwaardelijk is

Ben jij na al die jaren nog steeds stapelgek op je partner? En weet je zeker dat jouw liefje écht je soulmate is? Dan zijn jij en je partner ongetwijfeld heel gelukkig met elkaar. Deze zes signalen bevestigen dat jullie liefde voor elkaar echt onvoorwaardelijk is.

Elke dag wakker worden naast jouw partner is waar jij ooit van droomde. Nu dat werkelijkheid is geworden, geniet jij daar nog altijd maximaal van. Gelukkig maar. Goede kans dat jullie liefde voor elkaar dan onvoorwaardelijk is. Herken jij deze zes dingen in jullie relatie? Dan passen jullie perfect bij elkaar.

Is jullie liefde voor elkaar onvoorwaardelijk?

Hoewel niemand de toekomst kan voorspellen, zijn er wel een paar signalen die je vertellen dat de liefde tussen jou en je partner onvoorwaardelijk is.

1. Vertrouwen

Je vertrouwt je partner voor de volle honderd procent en andersom is dat ook zo. Dit vormt de basis voor een goede en langdurige relatie. Af en toe jaloers zijn is natuurlijk hartstikke normaal én zelfs gezond. Toch weten jullie van elkaar dat alles goed zit als het gaat om vertrouwen. Heel fijn.

2. Geven en nemen

In een relatie gaat het om geven en nemen, dat zou dan ook altijd in balans moeten zijn. Als dat bij jullie het geval is, is dat absoluut een teken dat het helemaal goed zit met jullie relatie. De ene dag doe jij de kids in bad, de andere dag je partner. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de verzorging van de kids maar bijvoorbeeld ook om (privé) momentjes voor jullie zelf en elkaar.

3. Goedmaken na een ruzie

Het is helemaal niet gek om ruzie te hebben met je partner. Onenigheden zullen er altijd blijven en het is soms ook goed om het ergens niet over eens te zijn. Gelukkig weten jullie dat ook al zouden jullie knallende ruzie hebben, alles weer goed komt.

Geen van beiden heeft zich zorgen te maken over een break-up want jullie kunnen als volwassenen met elkaar in gesprek gaan en dan kan alles worden opgelost. Zo weten jullie bijvoorbeeld ook dat jullie nooit moeten gaan slapen met ruzie. Dat is het gewoon echt niet waard.

LEES OOK: Stel deze twee vragen elke week aan elkaar en jullie relatie is sterker dan ooit

4. Geen geheimen voor elkaar

Natuurlijk komt een leugentje om eigen bestwil wel eens voor, maar in een goede relatie is er geen sprake van geheimen. Je durft alles te delen met je lief en weet dat je dit ook in vertrouwen kunt vertellen. Geen geheimpjes dus. Of je nou bent ontslagen of een boete hebt gekregen, jouw partner is overal van op de hoogte. En andersom ook natuurlijk.

5. Gevoelens tonen

Er zijn ontzettend veel dingen die belangrijk zijn in een relatie, van communiceren tot empathie hebben voor elkaar. Gevoelens tonen en deze ook kunnen delen met de ander is daar ook één van. Het is belangrijk dat jullie je zodanig bij elkaar op je gemak voelen dat je altijd open en eerlijk kunt zijn tegen elkaar.

6. Jullie hebben een leven samen

Vroeger droomde je ervan om samen met je partner een leven op te bouwen. Met of zonder kindje, in een eigen huisje of misschien wel met een hond. Het gaat erom dat jullie hier samen aan werken en allebei een toekomst zien met elkaar. Dat jullie samen deze doelen willen bereiken (of dat is misschien zelfs al wel gelukt), toont maar weer dat jullie liefde voor elkaar echt onvoorwaardelijk is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Beautify

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme