Deze acht eigenschappen zoekt een alfavrouw in een man

Algemeen Rachelle Abbas 1 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Alfavrouwen zijn zelfverzekerd, onafhankelijk, dominant en laten zich niet gauw uit het veld slaan. Voor mannen kan dit soms intimiderend zijn, ook niet iedere man is hiervoor geschikt. Het vinden van een man die deze eigenschappen aan kan is een uitdaging.

Op de vraag welke man het best bij een alfavrouw past is het antwoord niet zo simpel. Het moet een combinatie zijn van eigenschappen die ze nodig heeft om te bloeien en te shinen. Hier zijn de belangrijkste dingen die de badass alfavrouw zoekt in een man:

1. Hij geeft je de ruimte

Als alfavrouw koester je je onafhankelijkheid. Je bent extreem zelfvoorzienend: je bent sterk, vindingrijk en lost makkelijk problemen op. Wanneer je de ruimte krijgt om het allemaal op eigen kracht te doen groei en excelleer je het meest. Je man zou je moeten toestaan om problemen aan te pakken zonder zijn hulp

2. Hij weet wanneer hij je moet steunen

Hé alfa lady, je weet misschien niet precies wanneer je om hulp moet vragen, maar hij weet wanneer hij het moet geven. Als hij te snel ingrijpt, kan het je mogelijk afschrikken, maar als hij helemaal niet instapt, zul je blijven ploeteren. Je man wil dat je zelfstandig bent, maar wil ook zorgen dat je het allemaal aan kunt.

3. Hij wordt niet jaloers

Dit is een belangrijke. Je bent sterk, aantrekkelijk en onafhankelijk. Aan het eind van de nacht is hij degene die met jou naar huis gaat, hij zal dat in zijn hoofd houden als jullie samen uit zijn en mannen aandacht voor jou hebben.

LEES OOK: Size doesn’t matter: deze vrouw is het levende bewijs

4. Hij wil zowel je student als leraar zijn

Jij geniet van leiderschap, je bent graag de leraar, de baas, de leider. Maar het is belangrijk om toe te laten dat hij zowel de rol van student en leraar op zich weet te nemen. Het is goed dat een man het vermogen heeft om tegen je op te komen.

5. Hij weet wanneer ie even niks moet zeggen

Terwijl sommige mensen misschien denken dat je altijd alles goed voor elkaar hebt, dat heb je niet. Grote kans dat je man er zal zijn als er een meltdown plaatsvindt. Jij zoekt een type man die rustig op de bank zal zitten als er bij jou even paniek uitbreekt, omdat ie weet dat jij het aankan.

LEES OOK: Déze 10 dingen vinden zowel mannen als vrouwen woest aantrekkelijk (volgens de wetenschap)

6. Hij weet óók wanneer ie wel moet praten

Hij laat je boos worden over je stukke tafel of andere dingen, maar als je tegen hem begint te schreeuwen, neemt hij het ook niet zomaar van je aan. Als hij je op je slechts aan kan, verdient hij je ook op zijn best!

7. Hij heeft een dikke huid

Van alfavrouwen is bekend dat ze niet het meest sensitieve wezen zijn, wat kan leiden tot wat probleem als je man geen dikke huid heeft… Dat hoeft dan ook weer niet te betekenen dat ie robotachtig of harteloos moet zijn, maar een dikke huid betekent dat hij je assertiviteit en botte aard aankan.

8. Hij droomt groot

Hij is niet geïnteresseerd om een sidekick te zijn van jouw grote levensplannen, maar hij verwacht ook niet van jou dat je je dromen opgeeft. Als je allebei doelen, ambities, hoop en dromen hebt, kun je samen groeien. Zoals Henry Ford ooit zei: “Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme