Hier scoor je deze goedkope babyfoon met camera, die ook nog eens leuk in je interieur staat

Babyuitzet Laura Saija 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze babyfoon met camera van de Action staat niet alleen superleuk in je interieur, hij is ook nog eens verkrijgbaar voor een zeer acceptabele prijs.

De LSC Smart Connect babyfoon biedt een uitgebreide reeks functies waarmee je je kleintje altijd veilig in de gaten kunt houden.

Babyfoon met camera

Met de LSC Smart Connect babyfoon kun je niet alleen je baby horen, maar ook tegen hem praten via de ingebouwde luidspreker. Dit is vooral handig wanneer je even niet in de buurt bent, maar je kleintje gerust wilt stellen met je stem.

Extra functies

Deze babyfoon is uitgerust met een nachtlampje, voorgeprogrammeerde slaapliedjes en een witte-ruis-functie. Witte ruis kan veel baby’s helpen om sneller in slaap te vallen en rustig door te slapen.

Beweging- en geluidsdetectie

De camera van de LSC Smart Connect detecteert zowel beweging als geluid. Hierdoor krijg je direct een melding als je baby wakker wordt of beweegt. Via de app op je telefoon kun je live meekijken en zelfs communiceren met je baby.

babyfoon met camera
Bron: Action

Nachtvisie en temperatuurmeting

De LSC Smart Connect babyfoon is voorzien van nachtvisie tot wel vijf meter, zodat je ook in het donker je baby goed kunt zien. Daarnaast kun je de kamertemperatuur aflezen op het scherm. Wordt het te warm of te koud in de kamer? Je ontvangt direct een melding zodat je tijdig kunt ingrijpen.

Beelden opnemen

Wil je de beelden ook opnemen? Dat kan met een micro-SD geheugenkaart van maximaal 128 GB. Zo kun je later altijd terugkijken wat er zich heeft afgespeeld in de kamer van je kleintje.

Eenvoudige bediening via app

De LSC Smart Connect babyfoon is eenvoudig te bedienen via een app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Dit maakt het mogelijk om overal en altijd verbinding te maken met de babyfoon, zolang je een internetverbinding hebt.

Leuk prijsje

Voor slechts 34,95 euro biedt de LSC Smart Connect babyfoon een uitgebreide set functies die je helpen om je baby altijd veilig in de gaten te houden. Dankzij de Full HD camera, nachtlampje, slaapliedjes, witte-ruis-functie, nachtvisie en temperatuursensor heb je alle tools in handen om voor de optimale slaapomgeving van je kleintje te zorgen.

Je kunt hem alleen hier online bestellen, dus wees er snel bij.

De beste babyfoon met camera volgens De Consumentenbond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen