De beste babyfoon met camera volgens De Consumentenbond

Baby Jana Witteman 25 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Ouder worden is in alle opzichten spannend. Maar je kind alleen laten is misschien wel het allerergste. Fijn om dan een babyfoon te hebben waar je op kunt vertrouwen. Dit is de beste babyfoon met camera.

De Consumentenbond doet allerlei uitvoerige tests, zodat jij je weg op de babymarkt wat gemakkelijker kunt vinden. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over de beste kinderwagens en de slechtste kinderwagens. Dat scheelt jouw weer een hoop tijd, geld en stress.

De beste babyfoon met camera

Net als in de wereld van kinderwagens, geldt voor babyfoons eigenlijk hetzelfde: de keuze is reuze. En daarbij lopen de prijzen ook flink uiteen. Zo zijn er babyfoons te vinden voor een paar tientjes, maar je wordt ook om de haverklap verleid met babyfoons waar je zo een paar honderd euro voor neertelt.

De Consumentenbond doet uitvoerig onderzoek en let daarbij op allerlei factoren, bijvoorbeeld het bereik en de geluidskwaliteit.

Wil jij graag je kindje ook op afstand kunnen zien? Dan is het raadzaam om voor een babyfoon met camera te gaan.

Babyfoon Philips Avent Connected SCD923/26

De Philips Avent Connected kwam eind november  2022 als beste uit de bus.

De babyfoon is verbonden met een app, waardoor je ook op afstand een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast heeft deze babyfoon een ingebouwde thermometer waarmee je de kamertemperatuur altijd in de gaten kunt houden. Het apparaat heeft een nachtlampje, je kunt tegen je kleintje praten en er zijn opties om kalmerende geluiden en muziekjes af te spelen.

Voor deze babyfoon moet je wel even in de buidel tasten. Zonder aanbiedingen wordt deze babyfoon verkocht voor zo’n 340 euro. Op het moment ben je iets goedkoper uit met aanbiedingen van 269,99 euro.

Benieuwd naar de beste babyfoon zónder camera? Je leest er binnenkort alles over op Famme.

Intussen benieuwd naar de babyuitzet van andere (aanstaande) ouders? Lees er meer over via onderstaand artikel.

Iris (33): ‘Voor de babyuitzet zou ik een melkapparaat echt afraden’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen