Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kinderen 3 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

15x babynamen die perfect passen bij het sterrenbeeld Maagd

Ben je uitgerekend tussen 23 augustus en 23 september? Als je in die periode bevalt krijgt jouw kindje het sterrenbeeld Maagd. Als je het leuk vindt om een link te leggen tussen zijn of haar sterrenbeeld en naam hebben wij de leukste babynamen voor het sterrenbeeld Maagd voor je op een rij gezet.

Een leuke babynaam uitkiezen is altijd lastig. Het internet staat vol met leuke ideeën maar hoe weet je nou welke naam er het beste past bij je toekomstige kindje? Nou door de naam te koppelen aan het sterrenbeeld van je baby bijvoorbeeld. Natuurlijk weet je vaak niet precies wanneer je gaat bevallen, maar op basis van je uitgerekende datum kun je wel een voorspelling doen.

Dus denk je dat jij gaat bevallen van een baby met het sterrenbeeld Maagd. En ben je nog opzoek naar een perfecte babynaam? Dan hebben wij een paar hele leuke opties voor zowel jongens als meisjes voor je op een rij gezet! Nu nog eentje uitkiezen. Succes!

Babynamen voor sterrenbeeld Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn vaak netjes, georganiseerd, rustig, intelligent, eerlijk en betrouwbaar. Maar ook een beetje verlegen en heel erg behulpzaam. Mooie eigenschappen dus voor jouw toekomstige kindje. Bij die mooie eigenschappen zijn veel namen te bedenken die een soortgelijke betekenis hebben, perfecte babynamen voor een kindje met het sterrenbeeld Maagd dus!

1. Janoah

Betekent stil en kalm.

2. Ezra

Betekent behulpzaam.

3. Finn

Betekent eerlijk

4. Serine

Betekent sereen en kalm

5. Wendy

Betekent eerlijk

6. Hidaya

Betekent helper en gids

7. Codie

Betekent behulpzaam.

8. Faye

Betekent vertrouwen

9. Damian

Betekent kalm

10. Nasire

Betekent helper

11. Ernst

Betekent eerlijk en serieus

12. Penelope

Betekent trouw

13. Gwen

Betekent eerlijk

14. Dijon

Betekend trouw

15. Eli

Betekent slimme vrouw

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme