Sorry, not sorry! Deze beschamende dingen doen we allemaal wel eens

Algemeen Valéry de Voijs 22 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Mooie meisjes poepen niet, toch? Nou, dus wel. Jij kunt die naïeve mannen misschien nog wel laten geloven dat jij als een prinsesje vol goede manieren door het leven gaat, maar ons houd je niet voor de gek. Wij weten namelijk wel beter. Van scheetjes tot aan een week afwas op het aanrecht… we hebben allemaal onze minder charmante gewoonten. Deze beschamende dingen doen wij allemaal wel eens (vooral als we denken dat niemand ons ziet)

Beschamende dingetjes

Als jij geen één van deze dingetjes herkent, mag je jezelf officieel tot echt prinsesje betitelen.. maar grote kans dat jij geen uitzondering bent en net als de normale vrouw af en toe één van deze dingetjes uithaalt

1. Scheetjes

Laten we er maar meteen mee beginnen: als jij denkt dat niemand je ziet (of ruikt) zul je vast wel eens eentje laten vliegen. Vooral beschamend als je in de lift staat en die deuren tóch nog een keertje opengaan.

2. Afwas laten staan

Best wel beschamend als er onverwachts iemand binnenwipt, en jij heel hard hoopt dat ze geen blik op je aanrecht werpen.

3. Dansend de kamer door

Eigenlijk is dit he-le-maal niet zo beschamend. Het geeft juist een super vrij gevoel om (vooral naakt!) lekker vrij door je kamer te dansen. Dat jij niet helemaal in de maat danst maakt écht niet uit.

Sinner Sunday: Hier schamen onze lezeressen zich voor tijdens de seks

4. Een zak chips wegwerken

Zit jij met vrienden te borrelen, zul je charmant af en toe een chipje uit het schaaltje pikken, maar geef het toe: als jij alleen op de bank hangt is die bus Pringles zo leeg.

5. In je neus peuteren

Nee, natuurlijk doen we dit niet als we op een druk kruispunt wachten tot het verkeerslicht op groen staat. Maar wedden dat je dit wel eens doet als je onderuit in bad ligt?

6. ETEN

Ho, wacht even. Er is echt helemaal niets beschamends aan eten. Maar als jij die pan helemaal weg werkt, of om het half uur die lepel in de pot pindakaas stopt zul je je misschien wel een beetje schamen. We weten allemaal wel eens meer dan dat we zouden moeten en daarom past het perfect in dit lijstje van beschamende dingetjes die we allemaal wel eens doen (maar waar stiekem helemaal niets mis mee is).

7. Tegen je huisdier praten

En dan vooral met dat hoge stemmetje die je ook wel eens opzet als je tegen kleine kinderen praat. Eigenlijk zie je je hond ook als je kindje, maar dit houd je toch liever binnenshuis. Privé. Wanneer niemand je ziet. Je zult waarschijnlijk een beetje raar worden aangekeken als jij in een overvolle tram ‘kiekeboe’ speelt met je huisdier.

8. Aan jezelf ruiken

Je kent hem wel… die oksel check. Even snuffen of je nog OK bent, of dat je toch beter even onder de douche springt. Wis je trouwens dat de geur van je zweet (mede) bepaald wordt door wat je eet?

Zo blijft je make-up de hele dag zitten, zelfs in de snikhete zon!

9. MEGA veel make-up opdoen

Het ziet er ook leuk uit, van die tutorials waarin Youtubers uitleggen hoe je die perfecte contouringtechnieken toe kunt passen. Stiekem ben je ook wel eens benieuwd hoe dat er bij jou uit ziet, maar hell no zou je met zo’n overdreven make-up op je werk verschijnen

10. Je ex stalken

Jep, deze mag niet ontbreken! Verkondig jij nog trots aan al je besties dat jij over hem heen bent… toch liegt je Facebook search history er niet om. Jij hebt zijn naam echt nog wel eens ingetypt, om te kijken of zijn relatiestatus ondertussen al veranderd is. Wedden?

Eh right: het ruiken van je partners scheten is hartstikke gezond voor je

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Womens Health Magazine

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme