Keuzestress? Dit zijn dé beste valentijnscadeaus voor je hubby

Relatie Valéry de Voijs 1 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Heh? Nu al? Jazeker lieve lovebirds. Het is nog maar twee weekjes wachten voor we onze geliefden weer mogen verrassen met de liefste valentijnscadeautjes. Geen idee wat je dit jaar je man cadeau moet doen voor valentijn? Say no more.

Inspiratie is on the way. 

Valentijnscadeaus voor man

Vaak is het voor vrouwen veel gemakkelijker om een leuk cadeautje te bedenken. Is het omdat wij meer inspiratie hebben, of zijn wij gewoon minder kieskeurig? Hoe het ook zij, als jij nog geen cadeau voor Valentijnsdag hebt gekocht, ga je heel blij van ons worden.

1. Cadeaubon van z’n favoriete winkel

Misschien niet heel romantisch, maar wel ontzettend praktisch. Loopt hij iedere zaterdag ‘ff de Gamma in en uit’, dan zal hij een cadeaubon van deze kluswinkel vast kunnen waarderen. Is hij meer van de laatste mode maar heeft hij geen favoriete merk? Ga dan voor een cadeaubon van één van de outlet shopping centers zoals het mega grote Designer Outlet Roermond. Kun je er meteen een dagje Limburg aan vastplakken.

2. Lekkere whiskey of wijn

Dry January is voor de meesten alweer verleden tijd, dus we mogen weer genieten van een goed vol glas. Is je hubby fan van sterke whiskey of lekkere droge witte wijn? Maak dan een ommetje naar de slijterij en laat je adviseren. Wedden dat-ie je dankbaar zal zijn?

3. Boxershorts

Dit valentijnscadeau kan nooit kwaad. Want zeg nu zelf: welke man heeft geen gaten in zijn boxershorts? Hoogste tijd om hem op een subtiele manier duidelijk te maken dat dat écht niet meer kan.

4. Keukenaccessoires

Is hij gek van koken en is een hele barbecue nét een beetje buiten je budget? Dan zul je hem blij verrassen met allerlei keukenaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een temperatuurmeter of een mooie snijplank? En als je dan toch bezig bent kun je er altijd nog een handschoenen of een spatel aan toevoegen. Hij blij in de keuken, jij blij aan tafel.

5. Sportartikelen

Heeft hij 2022 omgedoopt tot zíjn jaar? Heeft hij je gewaarschuwd dat zijn wasbordje de aankomende maanden zo hard als staal zal worden? Dan zal hij alle beetje kunnen gebruiken. Van sportschoenen tot aan een hockeystick: genoeg opties voor de sportman in spe.

6. Zelfgemaakte coupons – de valentijnseditie

Deze is voor de creatievelingen onder ons. Hoe leuk is het om je hubby te verwennen met een aantal zelfgemaakte coupons?! Waarschijnlijk het meest romantische valentijnscadeau voor je man uit dit lijstje. Het kost wellicht wat tijd, maar dan heb je ook wat. Wat dacht je van ‘1x massage. Geldig t/m 30-02-2022’ ,  ‘7x vrij van afwassen. Geldig t/m 31-03-2022’ of ‘1x ontbijt op bed. Geldig t/m 07-07-2022 ‘. Meer voorbeelden vind je op Pinterest.

Als het goed is heb je nu voldoende inspiratie om een leuk valentijnscadeau voor je man te vinden. Knutsel je liever samen met je kind iets in elkaar? Dan hebben wij ook voldoende ideeën voor je!

Je snapt het idee. Veel plezier samen!

Mannen zorgen voor 7 uur (!) extra werk in het huishouden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme