Met déze mensen kun jij ‘t het beste vinden volgens de sterren

Horoscoop Janne Vogel 8 mrt 2018
Leestijd: 6 minuten

Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en de manier waarop je in het leven staat. Hierdoor match je automatisch beter met bepaalde sterrenbeelden, die qua karaktertrekjes en visie bij jou passen. Natuurlijk hoef je je Steenbok-vriendin niet gelijk te lozen als blijkt dat ze niet jouw perfecte match is, maar het is altijd leuk om even te checken, toch?

Mocht je op zoek zijn naar wat nieuwe vrienden: zie hier welke exemplaren je het best kunt kiezen op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Als Ram kun jij het beste overweg met Kreeft, Waterman en Leeuw. Kreeft weet jou de liefde en zorg te geven die je vaak nodig hebt (vaker dan je misschien durft toe te geven) en voelt zich verantwoordelijk voor jou. Met een Waterman match jij zo lekker omdat jullie allebei zelfverzekerd en onafhankelijk zijn, en ontzettend met elkaar kunnen lachen. Ook van de Leeuw zou je een aantal exemplaren in je leven moeten hebben, want jullie voelen allebei dezelfde passie voor, ja, vrijwel alles. Verder is de Leeuw voor jou een stabiele kracht zonder dat hij of zij je echt onder controle heeft.

Stier

Jij bent het best af met een Waterman, Weegschaal of andere Stier. Waterman zal je helpen dingen op een meer innovatieve manier te zien en geeft je zo een frisse kijk op het leven. Een andere Stier is voor jou heerlijk, omdat jullie dezelfde waarden hebben en hier maar al te graag aan vasthouden. Je houdt over het algemeen niet echt van verandering, dus iemand die deze eigenschap deelt is fijn gezelschap voor jou. Samen met de Weegschaal geniet je van de kleinere dingen in het leven en word je blij van liefde en harmonie.

Tweeling

Jij hebt een aanwezige persoonlijkheid en kunt daardoor het beste overweg met mensen die ook niet op hun mondje zijn gevallen. Je bent snel verveeld en hebt een vriendin/partner nodig die je blijft verrassen. Waterman, Maagd en Boogschutter kunnen hier het beste mee omgaan.
Alhoewel een Boogschutter in eerste instantie juist een enorme mismatch lijkt voor jou, is dit juist dé persoon die je perfect aanvult. In eerste instantie lijken jullie op de grote vlakken niet dezelfde visie te hebben (jij focust je op de details en een boogschutter richt zich op de bigger picture), maar echt waar, jullie kunnen samen de wereld aan.
Omdat je van praten houdt en Maagd een goede luisteraar is, zijn ook jullie een sterk team.

Kreeft

Jij vindt de beste vriendschappen in een Weegschaal, Steenbok en Vissen. Weegschaal helpt je om het leven niet zo persoonlijk te nemen, maar veroordeelt je niet wanneer je dit wel doet (hij/zij kent je door en door). Steenbok zal je helpen om je hoofd boven water te houden in moeilijke tijden en is de begripvolle vriend/vriendin die jij nodig hebt. Last but not least, begrijpt Vissen jou op emotioneel gebied écht. Niks fijner dan urenlang kletsen over al je gedachten en emoties, toch?

LEES OOK: Aunties opgelet: volgens je sterrenbeeld ben (of word) jij dit type tante

Leeuw

Jouw soulmates zijn de Waterman, Boogschutter en Kreeft. In de Waterman vind je iemand die je helpt je zo creatief mogelijk te uiten en je te allen tijde support. Kreeft voelt aan dat jij ervan houdt om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar kan ook verder kijken en zien dat je het af en toe heerlijk vindt om even verzorgd te worden (ook al ben je te trots om dat toe te geven). Net als Waterman en Boogschutter ben jij altijd in voor een spelletje.

Maagd

Jij wordt heel gelukkig van een Steenbok, Boogschutter en Kreeft in je directe omgeving. Je houdt van het optimisme en het leuke, grappige karakter van de Boogschutter en vindt het heerlijk dat ze mee kunnen gaan met de flow. De Steenbok helpt je om jezelf niet te serieus te nemen en af en toe even uit te zoomen en naar het grotere plaatje te kijken. Je werkt hard en geeft jezelf niet altijd de vrije tijd die je nodig hebt, maar gelukkig heb je de Kreeft die je uit zichzelf helpt ontspannen en je een fijn en zeker gevoel geeft.

Weegschaal

Omdat andere mensen jou vaak een beetje teleurstellen en je dit vrijwel altijd pikt, ben je extra blij met een Steenbok in je leven – een sterk persoon op wie je echt kunt bouwen. Jij bent iemand die de mensen in je leven veel aandacht geeft, en de Leeuw stelt dit op prijs en zal je veel teruggeven om dit in stand te houden. Verder ben je goed met Waterman, vanwege zijn/haar snelle begrip en enthousiasme.

Schorpioen

Als Schorpioen pas jij het beste bij de sterrenbeelden Stier en Vissen. Je bent niet de persoon die ervan houdt om over zijn gevoelens te praten, je houdt dingen liever voor jezelf en kiest heel strategisch met wie je je leven en diepste gedachten wilt delen. Het is voor jou vaak alles of niets. In een Vissen-persoon vind je iemand die op emotioneel vlak net zo diep kan gaan als jij en Stier houdt van jouw eerlijkheid en betrouwbaarheid.

LEES OOK: Match of foute boel? Dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Jij zult de sterkste relaties hebben met een Maagd en Schorpioen. Je omringt jezelf met mensen die net zo ambitieus en vastberaden zijn als jij en hebt geen zin om je tijd te verdoen. Je bent heel down to earth en matcht daarom goed met een Schorpioen, die een constante behoefte heeft aan waarheid. Met Maagd kun jij goed overweg omdat jullie veel dezelfde waarden delen en het leven op dezelfde manier aanpakken. Maagd is er supergoed in om alles op rolletjes te laten verlopen en jij houdt van mensen die stevig in hun schoenen staan.

Waterman

Vooral een Boogschutter-vriend wordt jou aangeraden. Jullie houden allebei van vrijheid, staan achter elkaar en inspireren elkaar zonder verplichtingen. Het kan dat je het ook goed kunt vinden met een Ram, omdat jullie met een zelfde ‘alles is mogelijk’ attitude tegen de wereld aan kijken. Je houdt er meer van om lekker sociaal te zijn dan echt romantisch, net als luchttekenen Tweeling en Weegschaal en vuurteken Leeuw. Ook met hen zal je waarschijnlijk goed overweg kunnen.

Vissen

Tweeling, Steenbok en Maagd zijn jouw perfect matches. Met Tweeling kun je het goed vinden omdat jullie allebei flexibel zijn en je gemakkelijk aanpassen. Jullie vinden altijd een middenweg die voor jullie beiden goed voelt. Chill. Steenbok geeft je een bepaalde kijk op het leven, die ervoor kan zorgen dat je de juiste richting inslaat. Maagd lijkt op zijn beurt juist totaal geen match met jou, jullie zijn tegenovergestelden, maar jullie kunnen juist heel sterk zijn samen. Net als Maagd houd je ervan om mensen te helpen, jij meer op een emotionele/spirituele manier en Maagd meer praktisch.

Boogschutter

Jij bouwt snel een band op met een Ram en Waterman. Net als jij genieten ze zo veel mogelijk van het leven en omringen ze zichzelf met mensen die net zoveel van vrijheid houden en uitbundig zijn als zij. Je lijkt een beetje op vuurtekens Leeuw en Ram, maar de afstandelijke en excentrieke persoonlijkheid van de Waterman spreekt je het meest aan. Je bent heel optimistisch ingesteld en wil graag zoveel mogelijk van de wereld zien. In een Ram vind je de perfecte partner die net zoveel zin heeft om dit alles met jou mee te maken en lekker in het moment leeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen