Susan Dalstra
Susan Dalstra Kinderen 13 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Trend: vrouwen laten bloempotten maken in de vorm van hun borsten

Om de diversiteit van verschillende vrouwenlichamen te omarmen, laten vrouwen massaal, jawel, bloempotten maken in de vorm van hun borst. Het is een idee van kunstenaar van Emma Low, die haar vriend het als kerstcadeautje gaf.

Soorten, maten en kleuren

De bloempot was direct een hit. Daarom begon de Britse haar eigen bedrijfje dat ze Pot Yer Tits Away Luv noemde. Op Instagram deelt Emma de gezellige bloempotten in ontelbaar veel soorten, maten en kleuren. Klanten kunnen een pot bestellen die al bestaat, maar ook eentje customizen.

‘De potten zijn net zo uniek als borsten. Er is geen enkele pot hetzelfde’, zegt de kunstenaar. Gemiddeld is Emma per pot zo’n 20 tot 45 minuten bezig. Ze kleurt de potten met acrylverf en als de boel droog is, voegt ze eventueel sproetjes, moedervlekken, piercings of tatoeages toe.

Op maat gemaakt

Maar goed, zoals dat gaat met grote successen: op dit moment kan ze de vraag even niet meer aan en heeft ze de op maat gemaakte aanvragen even on hold gezet. Jammer, al vinden we zo’n niet-gepersonaliseerde borsten-pot ook al heel gezellig staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme