De zwoele, zomerse seks bucket list

Persoonlijk Rachelle Abbas 11 jul 2018
Leestijd: 4 minuten

De bucket list, je kent hem wel. Sommigen van ons hebben een lijst met dingen die we willen doen voordat we doodgaan, maar er bestaat ook een andere bucket list: de zwoele, zomerse seks bucket list! Dingen die je moét doen – op seksueel gebied – voordat de zomer voorbij is.

Grote kans dat jij en je partner dit keer geen dip hebben als jullie weer aan het werk moeten na de vakantie 😉

Afstrepen maar, die seks bucket list

Het uitdagen om buiten je comfortzone te gaan is een gezonde manier om te groeien en meer over jezelf te leren – en dat is inclusief seks. Avontuur meebrengen op seksueel vlak kan een leuke en opwindende manier zijn om meer te leren over wat jou (en je partner) ertoe beweegt en om je kennis te laten maken met ervaringen die je misschien nooit zou hebben geprobeerd. Het is dé manier om intimiteit en verbinding met je partner op te bouwen: je leert en experimenteert samen, treedt buiten comfortzones. Je zit in hetzelfde team.

1. Sekstape

Tijd om te schitteren in jullie eigen video. Je hoeft het nooit aan iemand te laten zien natuurlijk, het kan jullie geheimpje zijn. Vind je het iets te amateuristisch? Misschien moet je dan naar Mexico op vakantie gaan. Het Desire Riviere Maya resort is er eentje speciaal voor koppels, waar je een videograaf kunt huren om een professionele video te maken. Wat houd je nog tegen?

2. Rondrijden met de auto

Op je vakantiebestemming aangekomen? Rijd met de auto rond, stop op een afgelegen plek en kruip gezellig op de achterbank (maar blijf in ieder geval weg van de toeter).

3. In de duinen

Je kunt het ook dichter bij huis houden! Als je vlakbij het strand woont tenminste, of het is een goede reden om een dagje strand te gaan: seks in de duinen.

4. Verras je lover

Heb je met je lover afgesproken? Doe een trenchcoat aan met daaronder helemaal niks. Je zult zien hoe verrast ‘ie is.

5. Seks in de zee

Wees wel voorzichtig, pas op voor schimmelinfecties. Optioneel: begin je natte (see what I did there) avontuur door te naaktzwemmen! Het is toch leuk om te doen alsof je een tiener bent op zomerkamp.

6. Tijd voor een sexy playlist

Bij een zwoele zomeravond hoort toch eigenlijk ook wel een sexy deuntje. Ideaal moment om een lekkere playlist samen te stellen vol met Miguel en Trey Songz.

LEES OOK: Dít zeggen jouw handen en vingers over jouw liefdesleven

7. Onder een waterval

Het blijft spannend om het buiten te doen. De combinatie van de passie met de schoonheid van een waterval zal zorgen dat je seks hebt die je nooit zult vergeten.

8. In een jacuzzi

Seks in een jacuzzi schreeuwt zomer. Pas wel op, want jacuzzi-seks kan leiden tot vaginale infecties of uitslag als je niet voorzichtig bent. Een veilige keuze kan zijn om tegen de rand van het bad te zitten en de ander op de knietjes ervoor.

9. Op het strand

Deze is zo populair, dat er zelfs een drankje naar is vernoemd. Er zijn vaak wat logistieke obstakels (zoals wetten bijvoorbeeld), je moet dus stiekem ravotten op het zand.

10. Neem een couples massage

Wanneer je samen een massage neemt, werkt het niet alleen ontspannend, maar kan het ook zorgen dat je opgewonden wordt als je elkaar aanraakt.

11. Paar dagen geen seks

Spreek af dat jullie een paar dagen geen seks hebben, maar elkaar wel volop mogen verleiden. Hoe fijn als het dan weer mag.

12. Picnik in huis

Hetzelfde idee als wanneer je een picnik buiten gaat doen. Een kleedje, stokbrood, rosé, ondergaande zon op de televisie zetten, verwarming een tikkeltje hoger, dan moeten de kleren wel uit.

13. Opnieuw daten

Doe alsof jullie voor het eerst gaan daten en probeer elkaar het bed in te praten.

14. Rooftop seks

Er is toch niks spannenders dan seks hebben buiten én een stadsbeeld op de achtergrond. Het is eindelijk warm, tijd om die benauwde slaapkamer uit te gaan en het dakterras er voor in te ruilen.

15. Op een boot

Een privébootje huren en een dagje ronddobberen. Eenmaal uit het zicht van de buitenwereld kun je lekker je gang gaan 😉

LEES OOK: Deze sterrenbeelden hebben het meeste liefdesgeluk in juli

16. In een tent

Je zou de eerste niet zijn die met zijn lief alle hoeken van het tentje verkent. Ben je inventief genoeg om de tent niet af te breken? Zie het als een uitdaging en wees stil genoeg: sommige campinggangers willen namelijk wél slapen.

17. Seks zonder te kussen

Hoe verleidelijk is het om tijdens de seks zwoel te kussen? Probeer het eens zonder. Je kunt elkaar wel verleiden, maar zonder dat jullie lippen elkaar écht aanraken. Spannend!

18. Ice ice baby

Ijs en voorspel, en dan bedoelen we niet om te eten. De zomer is het perfecte seizoen om kinky ideeën met ijs uit te testen. Wat is een betere manier dan de zintuigen prikkelen met koude, druipende ijs tegen je tepels. Veel goedkoper dan de airconditioning in ieder geval 😉

Eigenlijk is er geen verkeerde tijd om aan je seks bucket list te werken, maar deze zomer is er nu wel een om naar uit te kijken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen