Dít zeggen jouw handen en vingers over jouw liefdesleven

Persoonlijk Rachelle Abbas 4 jul 2018
Leestijd: 5 minuten

Handlezen is fascinerend. Je denkt misschien dat al die lijnen en vormen in je hand niet heel veel betekenen, maar ze kunnen heel wat zeggen over je leven.

Als je op zoek bent naar wat begeleiding in je liefdesleven, kan een snelle blik op je hand je helpen te vinden wat je écht nodig hebt en zoekt in een relatie.

Handpalmen

Als je kijkt naar je beide handpalmen, merk je dat de lijnen redelijk vergelijkbaar zijn of juist totaal anders. Als ze vergelijkbaar zijn, volg je wat je ‘geprogrammeerd’ is om te doen in het leven, op basis van je opvoeding of genetica. Maar als beide palmen echt anders zijn, laat het zien dat de keuzes die je hebt gemaakt je leven hebben veranderd. Palmlijnen zijn slecht één ding waar handlezers naar zullen kijken om informatie te geven over je liefdesleven. Als je de snelle versie liefdesles wilt, kun je gewoon kijken naar de grootte en vorm van je handen en vingers.

LEES OOK: Ai: mensen met dit sterrenbeeld gaan het snelst vreemd

1. Is je palm langer en wijder dan je vingers, dan ben je op zoek naar een detail-oriented partner

Je bent het type wie focust op het groter geheel en kijkt pas later naar kleine details, als je er überhaupt al naar kijkt. Je bent de eerste die voorstelt om een trip te maken deze vakantie, maar je vergeet misschien dat dat geld en tijd kost. In een relatie ben je daarom ook op zoek naar iemand die de details in kan vullen voor jou. Kun jij lekker verder dromen en zorgt je partner ervoor dat je met beide benen op de grond blijft ;-).

2. Is je palm korter dan de lengte van je vingers, dan ben je op zoek naar een relaxte partner

Als je vingers langer zijn dan je palm, ben je het type dat focust op de details. It is all bout the logistics. Gaat het werken of niet? Is dit het waar of niet? Je hebt iemand nodig die je laat zien wat de mogelijkheden zijn van wat de relatie kan worden.

3. Is je palm ongeveer even lang als je vingers, dan ben je op zoek naar een partner die jou helpt te relaxen

Als dit zo is, kun jij je waarschijnlijk zowel op het grotere geheel als op de details focussen. Je bent makkelijk aanpasbaar. Het vinden van iemand die je aanvult of makkelijk is wanneer jij dat niet bent is wat jij zoekt, zolang je maar weet wanneer je moet relaxen.

Vingerkootjes

Met uitzondering van de duim, is elke vinger ingedeeld in drie kootjes: bovenste, middelste en onderste. De bovenste kootjes representeren de mentale wereld, de middelste vingerkootjes staan voor de zakelijke en praktische wereld en de onderste kootjes representeren de sensuele of fysieke wereld.

1. Als je onderste vingerkootjes dik en enigszins bobbelig zijn, heb je een partner nodig die aan je fysieke behoeften kan voldoen

Als dit zo is, laat het zien dat je de neiging hebt om meer te focussen op fysiek genot. Het kan beteken dat je een echte fijnproever bent, van fysieke gemakken houdt en mogelijk meer gefocust bent op het bevredigen van je fysieke lust door seks. Aangezien het fysieke je opwindt, zal het goed zijn om iemand te vinden die dat graag met je deelt.

2. Als je lagere vingerkootjes dunner is dan de rest, of een soort taille heeft, heb je een partner nodig die problemen kan uiten

Als je dit hebt, ben je een beetje meer een diplomaat als het op de liefde aankomt. Met een beetje geduld heb je het vermogen om eventuele problemen die je hebt te verwerken, zolang je een partner hebt die ook bereid is om te helpen.

Vingertoppen

Er zijn vier basistypen vingertoppen: puntig, kegelvormig, vierkant en spatelvormig. Het kan zijn dat je niet één soort vingertoppen hebt, want elke vinger is weer anders. Maar als je globaal kijkt naar wat je hebt, kun je zeker inzicht krijgen in je persoonlijkheid en wat je nodig hebt in de liefde.

LEES OOK: Dit is waarmee je worstelt in relaties, volgens je sterrenbeeld

1. Puntige vingertoppen

Heb je ietwat puntige vingertoppen, dan ben je waarschijnlijk emotioneel, intuïtief, idealistisch en sympathiek. Je houdt van mooie dingen, maar wordt vaak gekwetst. Je bent een gevoelig type, daarom heb je een partner nodig die dat begrijpt en niet bang is om zijn zachtere kant te omarmen.

2. Ronde/kegelvormige vingertoppen

Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een partner die net zo creatief is als jij ook bent. Je hebt dezelfde kwaliteiten als iemand met puntige vingertoppen, met de bonus dat je een snelle geest en een artistieke flair hebt. Je bent een creatief type dat gemakkelijk inspiratie opdoet. Je wilt een partner die dezelfde dingen waardeert als jij en je steunt als je creatief bezig bent.

3. Spatelvormige vingertoppen

Als je spatelvormige vingertoppen hebt, ben je praktisch, actief, onafhankelijk en kun je soms koppig zijn. Je hebt veel gezond verstand, maar staat niet snel open voor het horen van andermans meningen. In een relatie zou je iets meer flexibiliteit moeten leren of op zijn minst een partner vinden die dat is.

4. Vierkante vingertoppen

Als je vierkante vingertoppen hebt, houd je van structuur en orde, routines en balans. Je hebt structuur nodig in alles wat je ook maar doet. Als je oké bent met een beetje chaos in je leven en een partner hebt die creatief is, kun je wat structuur of ondersteuning bieden. Je bent het type persoon dat evenwicht en stabiliteit in een relatie kan brengen.

Tuurlijk ‘kies’ je niet je partner alleen maar intuïtief, maar iets meer over jezelf te weten te komen door je hand, kan je wel leren om andere keuzes te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen