Ai: mensen met dit sterrenbeeld gaan het snelst vreemd

Persoonlijk Rachelle Abbas 4 mei 2018
Leestijd: 6 minuten

Relaties kunnen moeilijk zijn en het is niet voor iedereen weggelegd. De ergste nachtmerrie voor ieder stel is toch wel dat de één zijn geluk zoekt bij iemand anders. Je sterrenbeeld (of die van je lover) kan je inzicht geven op welke manier hij of jij vreemd zou gaan.

Ja echt, horoscopen geven ons inzicht in spanningen die we kunnen hebben met onze partners – en de manieren waarop sommige horoscopen vreemdgaan.

Je sterrenbeeld zegt alles over vreemdgaan

Volgens de leer van de astrologie symboliseert ons zonneteken onze uiterlijke wereld en ons maanteken onze emotionele persoonlijkheid. Hoewel mensen van alle achtergronden even gevoelig zijn voor vreemdgaan, heeft elk sterrenbeeld een andere benadering van ontrouw.

Ram

Als dingen hot worden, is het moeilijk voor de Ram om af te koelen. Dit teken staat bekend om zijn vurige passie, agressieve impulsiviteit en competitieve aard. Rammen houden van alles glimmend en nieuw, dus als het gaat om vreemdgaan, kunnen Rammen gemakkelijk verleid worden door nieuwheid. Voor de Ram is het onwaarschijnlijk dat een rendez-vous vooraf gepland zou zijn: ze zijn vatbaar voor spontane onenightstands. Alles is een verovering voor de Ram, dus als het gaat om vreemdgaan zoeken ze meestal geen emotionele intimiteit: het verlangen is puur vleselijk.

Stier

Stieren houden ervan om zich over te geven, maar soms kunnen ze daar een beetje in doorslaan. De Stier heeft een zwak voor lekker eten, aromatische geuren en sensuele massages: Stieren houden ervan hun zintuigen te laten prikkelen. Als het gaat om vreemdgaan, zal de Stier zich waarschijnlijk bezighouden met relaties die rijk zijn aan luxe. Stieren zijn geobsedeerd met romantiek, een badkuip gevuld met rozenblaadjes en een goed diner zijn een must.

Tweelingen

Oh no, Tweelingen worden het meest geassocieerd met vreemdgaan. Tweelingen staan gelijk aan dualiteit, maar geen oneerlijkheid. Hoewel Tweelingen niet per se vatbaar zijn voor ontrouw, wordt dit sterrenbeeld wel makkelijk afgeleid. Een Tweeling-minnaar kan geneigd zijn om het tegenovergestelde te zoeken van zijn/haar huidige relatie. Als ze intellectueel verbonden zijn met hun huidige partner, kunnen ze een meer seksuele dynamiek in een ander willen zoeken, en andersom: als de huidige relatie fysiek is, kunnen Tweelingen geneigd zijn iets emotioneels te zoeken.

LEES OOK: Maak jij je schuldig aan deze onbewuste vormen van ‘vreemdgaan’?

Kreeft

Kreeften zijn heel gevoelig en ze hebben een hekel aan zich kwetsbaar voelen. Ze nemen hun relatie heel serieus, het is immers niet vanzelfsprekend dat de Kreeft uit zijn/haar schild komt. Kreeften moeten zich veilig en ondersteund voelen. Als ze zich niet begrepen voelen door hun geliefden, zouden ze hun intimiteit ergens anders kunnen gaan zoeken. Het vreemdgaan wordt meestal gepland en geplot. Kreeften nemen extra voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat iets onontdekt zal blijven.

Leeuw

Het is moeilijk voor Leeuwen om aandacht te weerstaan – zelfs als het om romantische aandacht gaat. Vurige leeuwen worden altijd verliefd. Leeuwen houden van hun romances en van niets worden ze zo wild als van een aanbidder. Ze zijn graag het middelpunt van de aandacht, dus zolang er aandacht is vinden ze het moeilijk om complimenten te verwerpen. Toch zijn Leeuwen niet geïnteresseerd in vreemdgaan totdat iemand anders zijn aantrekkingskracht uit.

Maagd

De zoektocht van de Maagd naar perfectie is niet altijd puur. Maagden zijn bewust van alles – ze kunnen altijd kleine scheurtjes, gebreken en fouten ontdekken. Hoewel ze goed in “bewerken” zouden zijn, kan het een lelijke wending nemen als dit in een relatie plaatsvindt: als de Maagd de gebreken in zijn/haar relatie ontdekt en concludeert dat de huidige relatie onvolmaakt is, kan de Maagd ergens anders gaan zoeken. Maagden zullen de zwakheden van hun huidige relatie vergelijken met de relatie met de geheime minnaar. Uiteindelijk zal de Maagd zich ook realiseren dat de zoektocht naar perfectie oneindig en zinloos is.

LEES OOK: Oei: vreemdgaan komt vooral op deze leeftijd voor

Weegschaal

Weegschalen zijn van nature charmant, maar het flirten kan soms te ver gaan. De Weegschaal zoekt altijd naar balans en symmetrie en geeft de voorkeur aan een relatie dan aan alleen zijn. Dat Weegschalen van relaties houden wil alleen nog niet zeggen dat ze loyaal zijn: ze vinden het fijn om geliefd te zijn. De Weegschaal is één van de meest flirtende sterrenbeelden. Zelfs in serieuze relaties blijven veel Weegschalen in contact met oude vlammen, Weegschalen houden ervan om ‘de deur open te houden’. Af en toe gaan die gevoelens te ver, waarbij de Weegschaal meerdere relaties tegelijk kan onderhouden.

Schorpioen

De Schorpioen is geïntrigeerd door duistere en mysterieuze ervaringen. De fysieke daad van intimiteit is minder belangrijk voor de Schorpioen dan de intensiteit van de band. Schorpioenen houden van macht en controle. Als het gaat om vreemdgaan, worden Schorpioenen vaak gevoed door het gevaar van een romance. De affaire zelf is veel aantrekkelijker voor de Schorpioen dan de bijkomstigheden. Verborgen romances zullen nooit het daglicht zullen zien, daar zullen Schorpioenen wel voor zorgen.

Boogschutter

Boogschutters kunnen avontuur niet weerstaan, het zijn natuurlijke sensatiezoekers. De Boogschutter houdt van alles dat zijn adrenaline doet pompen en zorgt voor een spannende verkenning. Als Boogschutters geloven dat hun onafhankelijkheid wordt aangetast, komen ze in de verleiding om rond te zwerven. Ook in een monogame relatie hebben Boogschutters vrijheid nodig. Zodra ze geloven dat hun onafhankelijkheid wordt aangetast, komen ze in de verleiding om rond te gaan kijken. Gevaar is de Boogschutter zijn tweede naam, een geheime lange afstandsrelatie is wel weggelegd voor de Boogschutter.

LEES OOK: Op deze 5 momenten is de kans het grootst dat je partner vreemdgaat

Steenbok

Voor Steenbokken kan alles, inclusief vreemdgaan. Steenbokken benaderen alles met feiten en logica. Als de wederzijdse behoeften bevredigd zijn, zal een Steenbok zich tevreden voelen, maar wanneer de relatie niet meer productief is, is het gemakkelijk om af te dwalen voor Steenbok. Steenbokken zullen het vreemdgaan behandelen als een soort marktonderzoek, om hun opties te verkennen om erachter te komen wat het meest voordelig is. Wanneer een Steenbok betrapt wordt, zal ie ook al tientallen ‘rationele’ verklaringen hebben.

Waterman

Als de Waterman wordt verleid tot vreemdgaan is dat meestal met degene die ze inspirerend vinden. Wanneer vriendschap veranderd in een geheime rendez-vous, kunnen dingen onvoorspelbaar worden. Eén-op-één relaties kunnen voor Watermannen snel als onbelangrijk worden bestempeld. Ze bouwen relaties op met gepassioneerde mensen die dezelfde waarden delen. Op een slechte dag staat de Waterman bekend om zijn afstandelijkheid, als een Waterman betrapt wordt op vreemdgaan, kan hij/zij ijzige meedogenloosheid vertonen.

Vissen

Vissen leven in een fantasiewereld, maar in werkelijkheid zijn dingen niet altijd zo romantisch. Vissen zijn gevoelige, empathische wezens. Op een slechte dag kunnen Vissen geheimzinnig zijn. Ze kunnen verleid worden door hun eigen fantasieën, waarbij ze worden meegesleept in een affaire.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen