Checklist: heb jij je soulmate ontmoet?

Persoonlijk Janne Vogel 4 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Een soulmate hoeft niet per se je perfecte match te zijn. Het is die persoon met wie je je meteen verbonden voelt en die onvoorwaardelijk veel van je houdt, ook als je als een emotioneel wrak op de bank zit. Je soulmate is niet altijd het perfecte pakketje en niet alles tussen jullie gaat van een leien dakje, maar als je hem of haar gevonden hebt dan wéét je dat.

Wil je toch nog wat bevestiging? Wij hebben hier een checklist voor je. Als je jouw relatie in de volgende tekenen herkent, dan weet je het voor eens en voor altijd zeker. You’re welcome.

1. Bij deze persoon zijn voelt als thuiskomen

Ook toen jullie elkaar pas net kenden, wilde je niets liever dan samen zijn. Je voelt je op je gemak, voelt een soort rust en weet dat je wordt gewaardeerd.

2. Jullie kunnen heel anders zijn, maar zijn samen perfect in balans

Je soulmate is geen kopie van jou en kan juist meer lijken op een tegenpool. Toch vullen jullie elkaar aan en dat gevoel is geweldig.

3. Je vóelt dat dit zo moet zijn

Beetje chliché, maar je voelt vanbinnen dat dit wel goed zit. Je maakt je niet druk om een eventueel einde van jullie relatie, vertrouwt je partner en piekert je niet suf over de toekomst. Relaxed, toch?

4. Jullie hebben dezelfde normen en waarden

Natuurlijk hebben jullie niet overal dezelfde mening over, maar over de echt belangrijke dingen in het leven denken jullie hetzelfde. Jullie denkwijze en levensstijl past bij elkaar, en dat is heerlijk.

5. Jullie hebben elkaar gezien op dieptepunten, en houden nog steeds zielsveel van elkaar

Je partner heeft je gezien op momenten waarop niemand je mocht zien en vindt jou nog steeds geweldig. Andersom geldt precies hetzelfde. Geloof ons, dit is een teken.

LEES OOKWist je nog niet: zelfbewustzijn is dé sleutel tot een goede relatie

6. Jullie geven zoveel om elkaar, dat je elkaars pijn kunt aanvoelen

Als jouw lief zich niet goed voelt, voel jij met ‘m mee. Jullie willen niets liever dan elkaar gelukkig zien en leven je next level in elkaar in.

7. Elke aanraking voelt bijzonder

Hand-in-hand lopen voelt na een tijdje echt niet meer zo magisch, maar als je erover nadenkt zijn de aanrakingen van je partner voor jou het beste wat er bestaat. Jullie lijken perfect in elkaar te passen en de manier waarop jullie elkaar aanraken wil je nooit meer kwijt.

8. Jullie maken genoeg lastige dingen mee, maar komen er altijd sterker uit

Het is echt niet altijd rozengeur en maneschijn, maar juist de lastige tijden maken jullie sterker. Door samen te zijn met iemand die écht bij je past, komt er nu eenmaal behoorlijk wat naar boven. Je leert jezelf – en elkaar – steeds een beetje beter kennen.

9. Je hebt het gevoel dat je honderd procent jezelf kunt zijn

Je soulmate is je beste vriend. Je kan 24/7 je rare zelf zijn en hoeft geen moment op je tenen te lopen. Hij of zij kent een kant van je die niemand anders kent.

10. Je leert van elkaar

Jullie dagen elkaar iedere dag weer uit, kunnen het bloed onder elkaars nagels vandaan halen, maar steken ondertussen enorm veel van elkaar op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Huffington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme