Hoera! Dit zijn de beste cadeaus voor een 2-jarige

Peuter Lisa van den Akker 27 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Als ouder weet je hoe bijzonder het is om het blije gezicht van je kind te zien als hij een cadeau uitpakt, maar het vinden van het juiste cadeau voor een kind van 2 jaar kan een uitdaging zijn. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor de feestdagen of gewoon zomaar iets speciaals, wij hebben het perfecte cadeau voor een kind van 2 jaar voor je.

In dit artikel zullen we de leukste cadeaus voor kinderen van 2 jaar bespreken, zodat je inspiratie kunt opdoen en een glimlach op het gezicht van je kleintje kunt toveren.

Cadeau voor een kind van 2 jaar

Kinderen van 2 jaar ontwikkelen snel hun motorische vaardigheden, taalvermogen en cognitieve vaardigheden. Dit zijn de beste cadeau-ideeën voor kinderen van 2 jaar, die gegarandeerd een grote hit zullen zijn.

Wobbel

Een van de populairste cadeaus voor kinderen van 2 jaar is de Wobbel. De Wobbel is een veelzijdig balansbord dat zowel plezier als fysieke ontwikkeling biedt. Met zijn gebogen vorm en stevige constructie stimuleert de Wobbel de motorische vaardigheden, evenwicht en coördinatie van het kind. Bovendien kan de Wobbel gebruikt worden als brug, glijbaan, schommel of zelfs als een rustige plek om te lezen. Met de Wobbel geef je een geweldige speelervaring die de verbeelding prikkelt en de fysieke ontwikkeling bevordert.

Koop de Wobbel hier.

Crayola stoepkrijt

Crayola Stoepkrijt is een geweldig cadeau voor kinderen van 2 jaar die graag creatief bezig zijn in de buitenlucht. Met de heldere en levendige kleuren van Crayola stoepkrijt kunnen kinderen hun artistieke vaardigheden ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. Of het nu gaat om het tekenen van prachtige kunstwerken op de stoep of het spelen van leuke spelletjes zoals hinkelen, Crayola Stoepkrijt biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en verbeeldingskracht. Bovendien is het stoepkrijt gemakkelijk afwasbaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken.

Je koopt Crayola stoepkrijt hier.

Veloretti loopfiets

Een andere fantastische cadeau-optie voor kinderen van 2 jaar is de Veloretti loopfiets. Deze stijlvolle en stevige loopfiets is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun evenwicht en motorische vaardigheden. Met een lichtgewicht frame, comfortabele zitting en veilige handgrepen is de Veloretti loopfiets perfect geschikt voor jonge avonturiers.

Je koopt de Veloretti loopfiets hier.

Stabilo Woody potloden

De Stabilo Woody potloden zijn een geweldig cadeau voor kinderen van 2 jaar die van tekenen en kleuren houden. Deze dikke, kleurrijke potloden zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en bieden een zachte en gladde kleurafgifte. De Stabilo Woody potloden kunnen niet alleen op papier worden gebruikt, maar ook op andere oppervlakken zoals karton, glas en textiel. Hierdoor kunnen kinderen hun creativiteit uiten en unieke kunstwerken maken. Met hun extra dikke stift zijn de Stabilo Woody potloden duurzaam en gaan ze lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Je koopt de Stabilo Woody potloden hier.

Little Tikes watertafel

De Little Tikes Piratenboot Watertafel is een geweldig cadeau voor kinderen van 2 jaar die dol zijn op waterpret. Deze speeltafel brengt het avontuur van een piratenboot naar de achtertuin of speelruimte. Met zijn kleurrijke ontwerp, glijbaan, draaiend stuurwiel en waterpomp creëert de piratenboot watertafel een interactieve speelervaring. Kinderen kunnen de boot vullen met water, schatten laten zinken, fonteinen creëren en hun verbeelding de vrije loop laten. Deze watertafel zorgt voor urenlang plezier en stimuleert tegelijkertijd de motorische vaardigheden en het sociale spel.

Je koopt de Little tikes watertafel hier.

Timio player

De Timio player is een geweldig cadeau voor kinderen van 2 jaar die graag leren en spelen. Timio is een interactief apparaat dat speciaal is ontworpen om de taalontwikkeling, cognitieve vaardigheden en creativiteit van kinderen te stimuleren. Hij werkt met verschillende discs en door middel van eenvoudige touchbediening kunnen kinderen genieten van educatieve activiteiten, verhalen, liedjes en spelletjes.

Je koopt de Timio player hier.

Houten speelgoed piano

Een houten speelgoedpiano is een prachtig cadeau voor kinderen van 2 jaar die geïnteresseerd zijn in muziek. Deze schattige piano is speciaal ontworpen voor kleine handjes en biedt een introductie tot de wereld van muziek. Een houten speelgoedpiano stimuleert de muzikale expressie, ontwikkelt de fijne motoriek en bevordert het ritmegevoel bij jonge kinderen.

Je koopt een houten speelgoed piano hier.

Zo maak je de verjaardag van je kind onvergetelijk (nee, het gaat niet om het grootste cadeau)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme