Chrissy Teigen aan IVF-traject begonnen voor vierde kindje

Celebs Lise Steegmans 21 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

“The bloating is a bitch.” Met die boodschap kondigt Chrissy Teigen (36) aan dat ze bezig is met een IVF-behandeling voor een vierde kindje. Daarbij heeft ze ook een vriendelijk doch dringend verzoek aan haar volgers: “Stop asking if I’m pregnant… because I am the opposite of pregnant!”

Chrissy Teigen ondergaat IVF

Met behulp van IVF hoopt Chrissy Teigen samen met haar man John Legend (43) een vierde kindje te krijgen. “Ik wil laten weten dat ik momenteel een IVF-behandeling onderga om zoveel mogelijk eitjes te verzamelen, waarmee ik hopelijk zo veel mogelijk sterke, gezonde embryo’s kan maken”, schrijft de presentatrice op haar Instagram-pagina.

“Ik smeek je”

“Ik vind de injecties eerlijk gezegd niet erg… ze geven me het gevoel dat ik een dokter of chemicus ben… Maar het opgeblazen gevoel is een bitch, dus ik smeek je nederig om te stoppen met vragen of ik zwanger ben. Want hoewel ik weet dat dit met enthousiasme en goede bedoelingen wordt gezegd, het is gewoon een beetje rot om te horen. Ik ben het tegenovergestelde van zwanger!”

Teigen plaatste het bericht naar aanleiding van een foto die ze eerder in haar Instagram Stories deelde. Hierop waren onder andere naalden te zien die worden gebruikt bij een IVF-behandeling. Haar inbox stroomde toen vol met vragen, waardoor ze zich genoodzaakte voelde om dit bericht te plaatsen.

Zoontje Jack

Chrissy Teigen en John Legend hebben drie kinderen: dochter Luna van vijf, Miles van drie en zoontje Jack. Hun zoontje Jack is, na een verplichte periode van bedrust voor Chrissy Teigen, veel te vroeg – op zo’n twintig weken – geboren, in het najaar van 2020. Kort na de geboorte overleed Jack. Met intieme, droevige foto’s nam Chrissy Teigen haar volgers mee in de beleving van dit emotionele dieptepunt. Ze schreef toen: “Het spijt me zo dat de eerste momenten van je leven met zoveel complicaties te maken kregen. Dat we je niet het huis konden geven dat je nodig had om te overleven. Wij zullen altijd van je houden.”

Paris Hilton spreekt harde kinderwens uit: ‘Liefst een tweeling’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme