Paris Hilton spreekt harde kinderwens uit: ‘Liefst een tweeling’

Zwanger Lise Steegmans 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Nu Paris Hilton (40) een getrouwde vrouw is, is ze klaar voor het volgende hoofdstuk in haar leven: het moederschap. De prinses van de popcultuur steekt haar kinderwens niet onder stoelen of banken. Ja, ze wil kinderen. Het liefst drie, te beginnen met een tweeling. 

Dat laat de realityster weten in een interview met het Amerikaanse E! News. Daarin blikt ze terug op haar driedaagse huwelijksfeest met Carter Reum, waarmee ze op 11 november vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Demi Lovato trad op, dj Diplo draaide plaatjes en de beroemde pier van Santa Monica was afgehuurd voor een neonparty. “A true fairy tale wedding”, zo beschrijft de socialite haar bruiloft. En Paris Hilton blikt ook graag vooruit, want haar kinderwens is groot.

Kinderwens Paris Hilton

“Ik kan niet wachten”, antwoordt ze op de vraag of ze moeder wil worden. “Het is absoluut een van mijn topprioriteiten.” Zonder blikken of blozen vertelt Paris Hilton dat ze zichzelf moeder ziet zijn van twee of drie kinderen. Te beginnen met een tweeling. Wanneer haar wordt gevraagd naar een voorkeur van geslacht moet ze even nadenken. “Zelf wilde ik altijd een oudere broer, omdat ik het idee heb dat die me had kunnen beschermen. Dus misschien zou ik graag een jongetje als eerste willen. Of een jongetje en een meisje als het een tweeling is.”

IVF-traject

Het is overigens niet de eerste keer dat La Hilton zo open is over haar kinderwens. Begin vorig jaar liet ze weten dat ze haar eitjes heeft laten invriezen voor IVF. Een tip die ze kreeg van haar goede vriendin Kim Kardashian, die op haar beurt haar kinderen Chicago (4) en Psalm (2) verwelkomde via een draagmoeder. Paris Hilton vertelde destijds dat ze het invriezen een ‘zwaar proces’ vond, een proces dat ze meerdere keren moest doorlopen. Toch ziet ze de toekomst rooskleurig tegemoet: “Ik ben ervan overtuigd dat alles de moeite waard zal zijn.”

Realityserie

In het begin van de jaren ’00 groeide Paris uit tot een realityster dankzij de wereldwijde hit The Simple Life. Onlangs keerde ze terug naar het realitygenre met de serie Paris in Love, waarin ze werd gevolgd tijdens de voorbereidingen van haar sprookjeshuwelijk. Vooralsnog heeft Paris Hilton geen plannen om haar fertiliteitstraject te laten vastleggen op camera.

Paris Hilton is begonnen met een IVF-traject – zodat ze voor een tweeling kan kiezen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme