Dansende moeders en lachende kids: deze Instagram trend wil je zien

Nieuws Wilma Groothuis 13 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Als moeder wil je niks liever dan een lach op het gezicht van je kind toveren. Daar heb je natuurlijk veel voor over. Dansen voor je kind, terwijl hij jou filmt bijvoorbeeld. Dat gebeurt in de nieuwe Instagram trend: moeders dansen, terwijl ze stiekem het gezicht van hun kind filmen.

Niks is puurder dan een welgemeende lach op het gezicht van een kind. Moeders doen er dan ook alles aan om die tevoorschijn te toveren. In de nieuwe Instagram trend dansen moeders voor hun kind op het nummer Love Story van Taylor Swift. Ze vroegen of hun kind hen wilde filmen met hun telefoon.

Kinderen kijken naar dansende moeders

Maar wat deden die sneaky moeders? Ze lieten de kinderen stiekem zichzelf filmen, zodat ze hun reactie op beeld zien. Op de filmpjes zie je dat de kinderen langzaam een lach op hun gezicht krijgen als ze naar hun moeder kijken. De meest schattige gezichten komen voorbij, zichtbaar genietend van het kijken naar hun dansende moeder.

Van deze filmpjes smelt je hart en het vrolijkt je dag weer op. Ze zijn een echte aanrader om te kijken, en wie weet ben jij de volgende die een schattig filmpje uploadt op je Instagram-account, want je kind laten lachen is altijd een goed idee, toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme