Yes! Deze kledinglijn is speciaal voor vrouwen met grote borsten

Eva Dusch 13 aug 2015 Gezondheid

Grote borsten, ze zijn een vloek of een zegen. Shoppen voor passende kleding is daarom niet altijd even makkelijk. Deze nieuwe kledinglijn moet daar verandering in brengen.

Vrouwen met een minuscule voorgevel werpen soms jaloerse blikken naar je voorgevel. Maar ze moesten eens weten. Klamme zweetsessies daar beneden, problemen met sporten, eeuwig starende mannen en het feit dat je in de zomer allerlei geflikflooi moet uithalen om ze op hun plek te houden in minuscule zomerjurkjes en topjes. Breek ons de bek niet open. En het shoppen is vaak een regelrechte ramp: vind maar eens een jurk die perfect zit bij je heupen zonder gelijk je ‘twins’ plat te drukken. Helaas is naakt paraderen ook een weinig aantrekkelijke optie.

The I'm Up Here Collection – engineered to be bra-friendly and specially designed to fit ladies with a full C to DD cup. @daisylowe ? @guylowndes

A photo posted by Reformation (@reformation) on

Briljante naam

Yael Aflalo, eigenaar van het Amerikaanse modelabel Reformation, wil dit probleem de wereld uit helpen en begon een kledinglijn speciaal voor de Big Boob Problem. En de naam vinden we briljant bedacht: I’m Up Here De kleding is bedoelt voor voor vrouwen met een buste van cup C tot en met cup DD en laat zien dat alle kledingopties nog steeds mogelijk zijn mét grote borsten. Het gezicht van de campagne is het Britse model en it-girl Daisy Lowe, die zelf ook over en aardige voorgevel beschikt. Jij ook? Goed nieuws, want ze verzenden wereldwijd.

If you've got #bigboobproblems head to @reformation to sort them out ❤️ @lani_pants @guylowndes

A photo posted by daisylowe (@daisylowe) on

Daisy-Lowe--Im-Up-Here-Reformation-Collection-2015--07-662x761

Daisy-Lowe--Im-Up-Here-Reformation-Collection-2015--05-662x768

Daisy-Lowe--Im-Up-Here-Reformation-Collection-2015--04-662x823

Daisy-Lowe--Im-Up-Here-Reformation-Collection-2015--03-662x664

Daisy-Lowe--Im-Up-Here-Reformation-Collection-2015--01-662x732

Wat vinden jullie van dit initiatief? Zouden jullie er willen shoppen? Reageer op Facebook!

Deze BH’s heb je nodig voor een zomerse outfit>

Reageer op artikel:
Yes! Deze kledinglijn is speciaal voor vrouwen met grote borsten
Sluiten