Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 10 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Hoe leuk! Disneyfiguren tekenen aan de hand van deze makkelijke tutorials

Als ouder probeer je elke dag wel weer wat nieuws te verzinnen om je kids lekker bezig te houden. We hebben weer een nieuwe activiteit voor je gevonden en hij is extra leuk als je kids groot Disneyfan zijn. Hun favoriete Disneyfiguren tekenen was namelijk nog nooit zo makkelijk dankzij deze handige tutorials.

Disneyfiguren tekenen

Op YouTube kun je uitlegvideo’s vinden over tja, zo’n beetje alles eigenlijk. Op het YouTubekanaal van Disney Parks hebben ze handige tutorials geplaatst waardoor iedereen leert disneyfiguren tekenen zoals Walt Disney dat deed.

1. Olaf

De sneeuwpop uit de film Frozen heeft zo’n beetje de harten van alle kids ter wereld gewonnen. Niet zo gek dus dat we met deze vrolijke vriend beginnen. In de video gebruiken ze soms een lichtbak om lijnen over te trekken, dit kun je ook op het raam doen.

2. Minnie Mouse

Het vriendinnetje van Mickey in haar schattige gestipte jurkje. Zodra je de lijnen eenmaal hebt geschetst, heb je nog een heel leuk outfitje om in te kleuren naar wens.

3. Mickey Mouse

Dé trots van Walt Disney. Dat wil jij toch ook kunnen? Wedden dat jij dit eigenlijk net zo leuk vindt als je kids. Laat maar eens zien wat je kan.

4. Goofy

Om het rijtje compleet te maken kan Goofy natuurlijk niet ontbreken. De beste – ietwat klungelige – vriend van Mickey Mouse. Hoe lang maak jij zijn oren?

5. Winnie de Poeh

Poeh beer! De favoriet van veel kleine kinderen. Als de tutorial volgen voor jonge kinderen nog te moeilijk is, kun jij het voor ze doen zodat ze hem daarna zelf kunnen inkleuren.

6. Simba

The Lion King is altijd al één van de populairste Disneyfilms geweest en de life action versie trok ontzettend veel bezoekers in de bioscoop het afgelopen jaar. Het zal je dan ook niet verbazen dat je kind om een tutorial van de kleine Simba vraagt. Hier is-ie.

7. Woody

De bekende speelgoedcowboy uit de film Toy Story ziet er gedetailleerd uit, maar wij weten zeker dat dit jou ook gaat lukken.

8. Ariël

De Kleine Zeemeermin kunnen tekenen met haar prachtige rode haren is een droom. Hier leer je hoe het moet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme