Deze DIY gaat viral op Instagram: is dit het makkelijkste kunstwerk dat je met je kind kunt maken?

Lifestyle Laura Saija 19 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit DIY-project is niet alleen leuk om te doen met je kind, het staat ook nog stijlvol in je woonkamer, of elke andere kamer in huis.

Bovendien heb je een herinnering om altijd te bewaren. Het enige wat je nodig hebt, is een printer met scanner in huis.

DIY-kunstwerk

Andrea Vowels van @my.blessed.home deelde onderstaand filmpje op Instagram van een handprint van haar en haar baby. Sindsdien is de video al bijna tien miljoen keer bekeken. Iedereen wil deze stijlvolle en makkelijke DIY in huis. In de video is te zien hoe makkelijk dit kunstwerk te maken is.

Het mooie van dit project is dat je geen dure kunstmaterialen hoeft aan te schaffen. Het enige wat je nodig hebt, is een printer met scanner, iets wat de meeste millennial ouders al in huis hebben. Verder zijn er geen ingewikkelde materialen nodig. Kies simpelweg een mooi vel papier of karton voor de print en zorg voor een stijlvol lijstje om het kunstwerk compleet te maken.

Eigenlijk kan deze DIY voor iedereen met een scanner in huis eigenlijk niet mislukken. Vergeet niet de datum erop te zetten, dan kun je dezelfde print een aantal jaren later weer maken. Zo bouw je een mooie collectie op van mooie kunstwerken samen met je kindje. Het kost bijna niks en de herinneringen blijven voor altijd.

DIY: 7x knutselideeën voor Valentijn om samen te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme