Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Lifestyle 18 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je zien! De nieuwe droneshow in Disneyland Paris

Voor iedereen die nieuw is op Famme: wij kunnen Disney behoorlijk waarderen. En dan drukken we het subtiel uit. Met plezier bezoeken we de Disney-parken, en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste Disney-films. Deze droneshow in Disneyland Paris is daarbij nog een extra reden om het park te bezoeken.

Trust us, deze show is dat tripje de moeite waard.

Droneshow in Disneyland

Disneyland Paris is jarig! Afgelopen weekend vierde het Franse themapark z’n dertigste verjaardag, en wel op een heel spectaculaire manier. Eén van de grote highlights is de spectaculaire droneshow ‘Disney D-Light’, waarin er tal van drones de hemel oplichten bij het iconische Kasteel van Doornroosje.

Disney voegt naast de droneshow nog een aantal elementen toe. Zo zijn deze exclusieve souvenirs speciaal ontworpen voor de dertigste verjaardag. En ook Disney’s keuken in aangepast aan de feestelijke sfeer. Er zijn bijvoorbeeld unieke hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Avengers Campus

Stel je een tripje naar Frankrijk liever uit tot de zomer? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Vanaf de zomermaanden zal er namelijk een nieuw themaland te bezoeken zijn: Avengers Campus. Een themaland dat geheel in het thema staat van superhelden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Reisverslag: Famme’s Lisa ging met 4 kinderen naar Disneyland Paris

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme