In the spotlight! Endemol zoekt baby voor een filmrol

Nieuws Valéry de Voijs 10 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Als jij een acteercarrière voor jouw baby wel ziet zitten wil je deze dagen even in je agenda schrijven. Aanstaande 14 en 15 maart worden er namelijk filmopnames gemaakt in Woerden, en jawel: de productie is op zoek naar een baby voor de opnames.

Silence on the set please! 

Baby gezocht voor een rol

De serie is een productie van Endemol, in opdracht van AVROTROS. Het is naar een idee van actrice Susan Visser. Meer is nog niet bekend over de nieuwe serie. Dat laat In de Buurt weten.

Op maandag 14 en dinsdag 15 maart worden er opnames gemaakt in het ziekenhuis. En daarvoor wordt er nog een figurant gezocht: een baby van max. 60 cm en zes weken oud. En die een geloofwaardige pasgeboren baby kan spelen. In acteur of actrice in spe dus.

De kleintjes worden gefilmd in een bedje of in de armen van de actrices. Er is een onkostenvergoeding van 75 euro beschikbaar. Lijkt het jou wel wat om jouw kleine terug te zien op de Nederlandse tv? Mail dan naar het castingbureau via [email protected] en zet Kraamafdeling in de onderwerpregel.

Castingbureaus

Heb jij 14 en 15 maart andere dingen te doen, of vind jij je baby nog te jong op mee te nemen naar een filmset? Dan zijn er tal van andere opties. Zo kun je bij Elskes Kast in Amsterdam bijvoorbeeld terecht vanaf 3 jaar. Vanaf 4 jaar kun je je kind inschrijven bij Moeder Anne casting. Ook bij Kidz Management kun je je kind opgeven voor modellenklusjes. Bij STENT casting zijn ook de allerkleinste welkom (vanaf 0 tot 100 jaar).

Tanyka’s (32) kinderen zijn model: ‘De eerste opdracht van Luna-Mae was voor Zara’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme