Famme in een nieuw jasje! Lezerscolumns, nieuwsbrieven én meer

Nieuws Lisa van den Akker 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Achter de schermen werken we er iedere dag hard aan om Famme te verbeteren en jou te voorzien van de mooiste, ontroerendste en beste content. Dat doen we niet alleen door het schrijven van artikelen, ook op andere vlakken blijven we ons ontwikkelen.

Zo vonden we het hoog tijd dat de website van Famme eens een update kreeg, de oude zuurstok-roze kleur is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor frisse nieuwe kleurtjes. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van ons nieuwe jasje. Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen naar [email protected].

Lezerscolumns

Naast de nieuwe look hebben we ook een paar fijne nieuwe toevoegingen aan de website. Zo kun je vanaf nu je eigen lezerscolumn insturen! Heb jij een mooi of grappig verhaal dat je graag met andere ouders wil delen? Stuur het dan in via dit formulier. Wie weet bereikt jouw column zo wel tienduizenden mensen.

Nieuwsbrief

Oók leuk: iedere week lichten we de beste lezerscolumn uit in onze wekelijkse nieuwsbrief. Nieuwsbrief, horen we je denken? Ja! Sinds kort heeft Famme ook weer een nieuwsbrief die we ieder weekend versturen – naar inmiddels 30.000 abonnees. Op deze manier hoef je nooit meer een artikel of persoonlijk verhaal te missen! Heb jij je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat doe je hier.

Natuurlijk zijn we ook altijd benieuwd naar jouw mening, mis jij iets op onze website? Is er iets wat je graag zou willen lezen? Laat het ons zeker weten! Je mag ons altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Vacatures

Heb jij nu even rondgekeken op onze prachtige vernieuwde site en denk je: daar zou ik ook wel willen werken! Snappen we. Gelukkig hebben we momenteel twee vacatures openstaan. Een voor een freelance redacteur en een voor een stagiair(e) redactie en social media! Dus kan die droombaan zomaar echt werkelijkheid worden!

Oh ja, vergeet je ons ook vooral niet te volgen op Instagram en op Facebook? Zo hoef je nooit meer iets te missen. Want er komt meer moois aan, beloofd.

Vacature: Famme zoekt een freelance redacteur!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen