7 onverwachte dingen die mannen denken tijdens de seks

Relatie Janne Vogel 3 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Over het algemeen is het de bedoeling dat seks sexy is, dus alle niet-sexy dingen gaan al snel het raam uit als je het gezellig hebt tussen de lakens. Je kunt op vrijwel ieder moment beginnen over die openstaande rekening of het weer, behalve op dát moment. Toch schiet er weleens iets door je hoofd. Benieuwd naar wat er in zijn koppie omgaat? Lees vooral even mee.

Als het het moment niet zou verpesten, zou hij je de volgende dingen graag zeggen tijdens sexy time. Geloof ons.

1. Hij wordt moe

Natúúrlijk strijdt hij tot het einde en hij zal het nooit toegeven, maar seks is cardio. En dus vrij vermoeiend na een tijdje. Hij wil dat jij denkt dat hij uren door kan gaan, maar hij vindt een flinke zeven minuten stiekem meer dan prima.

2. Hij herinnert zich opeens dat hij zijn elektriciteitsrekening voor morgen moet betalen en hij wil het echt niet vergeten, maar hij wil ook zéker het moment niet verpesten

Dit hebben we allemaal weleens meegemaakt. Dat moment waarop je je iets belangrijks realiseert dat je absoluut niet mag vergeten, maar je gaat écht niet stoppen met seksen om het op een notitieblokje te schrijven.

3. Hij dwaalt even af

Misschien is z’n bloedsuiker een beetje laag, of vond hij het ritme iets te hypnotisch en verdwaalde hij in het moment… Wat de reden ook mag zijn, het is geen goed idee om dit hardop uit te spreken. Hoe hij het ook wendt of keert.

LEES OOK: ‘Ben ik normaal?’ en meer seksvragen waar je antwoord op wilt

4. ‘Bedankt’

Dit is een beetje vreemd om te zeggen tijdens de seks, maar hij dénkt het wel. ‘Bedankt’ zeg je tegen de buschauffeur, of tegen een ober in een leuk restaurantje; niet tegen de persoon die je een geweldig orgasme gaat bezorgen. ‘Bedankt’ zeggen is netjes, maar niet bepaald sexy. Toch vinden we het heel schattig dat -ie er überhaupt aan denkt.

5. Hij ruikt iets vreemds en kan de geur niet meteen plaatsen

Er zijn een hoop geuren. Het kan de kamer zijn, maar ook zijn adem, zijn ballen, of dat halflege flesje ijsthee dat daar al veel te lang in de zon staat te branden. Niet het moment om zich daar zorgen over te maken, maar toch.

6. Hij neemt het beeld van jou goed in zich op, zodat hij dit plaatje later als masturbatie-materiaal kan gebruiken

Klinkt misschien een béétje creepy, maar het is waar en eigenlijk een heel groot compliment. Aaaahhh…

7. Hij moet een soort van plassen

Als het heet wordt in de slaapkamer en hij realiseert zich middenin jullie game dat hij moet plássen, is het al te laat. Naar de wc gaan en proberen zijn erectie zodanig omlaag te krijgen dat hij kan plassen kost te veel tijd, en als het eindelijk zover is, slaap jij misschien al.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen