Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Eten 2 februari 2019

Zwanger? Dit zijn de mooiste gender reveal taarten op een rij én de adresjes waar je ze bestelt

Ben je zwanger? Hoera! Niet iedereen wil weten wat het geslacht van de baby wordt maar als jij dolgraag een gender reveal party wil organiseren kan één ding niet ontbreken: de taart. Wanneer jij en je partner de taart aansnijden zien jullie aan de vulling wat het geslacht van de baby wordt. Is it a boy or a girl?

Als je nog op zoek bent naar gender reveal taarten inspiratie zit je hier goed. Wij hebben zes prachtige taarten voor je op een rij gezet en je kunt ze zelf ook bestellen. Goals.

1. Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes is gevestigd in Utrecht en maakt onder andere bruids- en gender reveal taarten. Ze hebben ook een winkel waar je van dinsdag tot en met zaterdag terecht kunt voor de lekkerste gebakjes. In de webshop kun je meer info vinden over de prijzen van de gender reveal taarten en vind je een overzicht van de verschillende keuzes.

2. Life of Pie

Bij Life of Pie kun je je geluk niet op. The bigger the better en de ene taart is nog mooier dan de ander. In de webshop kun je kiezen uit de meest waanzinnig gender reveal taarten en wij hopen eigenlijk dat we nog heel vaak naar een gender reveal party mogen als deze taarten daar staan.

3. Ontwerp je droomtaart

Neem je liever het heft in eigen handen? Op ontwerpjedroomtaart.nl kun je je eigen gender reveal taart in 3D ontwerpen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je precies krijgt waar jij van droomt.

4. The Tasty Kitchen

In de webshop van The Tasty Kitchen uit Haarlem kun je waanzinnig veel verschillende gender reveal taarten bestellen. Deze minimalistische taart bijvoorbeeld is waanzinnig stylish en wij kunnen de zoete botercrème al ruiken.

5. BakedByLonneke

Madelon Janssen maakt gender reveal taarten op verzoek. Je kunt bij haar een custom made taart laten maken. We raden aan om haar gewoon een DM op Instagram of berichtje op Facebook te sturen. Wie weet ziet jouw feestje er binnenkort ook wel zo kleurrijk uit.

6. Taartje van Lot

Voor Taartje van Lot is niks te groot of te veel, sterker nog, je kunt een hele gender reveal tafel bestellen vol met lekkere taarten, koekjes en donuts. Op haar website vind je veel meer info, foto’s en informatie over de prijzen.

Oh boy: deze gender reveal verloopt íets anders dan verwacht

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Zwanger? Dit zijn de mooiste gender reveal taarten op een rij én de adresjes waar je ze bestelt
Sluiten