Zwanger? Dit zijn de mooiste gender reveal taarten op een rij én de adresjes waar je ze bestelt

Eten Gina Koninkx 2 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Ben je zwanger? Hoera! Niet iedereen wil weten wat het geslacht van de baby wordt maar als jij dolgraag een gender reveal party wil organiseren kan één ding niet ontbreken: de taart. Wanneer jij en je partner de taart aansnijden zien jullie aan de vulling wat het geslacht van de baby wordt. Is it a boy or a girl?

Als je nog op zoek bent naar gender reveal taarten inspiratie zit je hier goed. Wij hebben zes prachtige taarten voor je op een rij gezet en je kunt ze zelf ook bestellen. Goals.

1. Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes is gevestigd in Utrecht en maakt onder andere bruids- en gender reveal taarten. Ze hebben ook een winkel waar je van dinsdag tot en met zaterdag terecht kunt voor de lekkerste gebakjes. In de webshop kun je meer info vinden over de prijzen van de gender reveal taarten en vind je een overzicht van de verschillende keuzes.

Een bericht gedeeld door Sugarlips Cakes (@sugarlipscakes) op 25 Nov 2018 om 1:03 (PST)

2. Life of Pie

Bij Life of Pie kun je je geluk niet op. The bigger the better en de ene taart is nog mooier dan de ander. In de webshop kun je kiezen uit de meest waanzinnig gender reveal taarten en wij hopen eigenlijk dat we nog heel vaak naar een gender reveal party mogen als deze taarten daar staan.

Een bericht gedeeld door LIFEOFPIEAMS. (@lifeofpieamsterdam) op 5 Dec 2018 om 10:42 (PST)

3. Ontwerp je droomtaart

Neem je liever het heft in eigen handen? Op ontwerpjedroomtaart.nl kun je je eigen gender reveal taart in 3D ontwerpen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je precies krijgt waar jij van droomt.

Een bericht gedeeld door Droomtaart (@ontwerpjedroomtaart.nl) op 12 Dec 2018 om 7:02 (PST)

4. The Tasty Kitchen

In de webshop van The Tasty Kitchen uit Haarlem kun je waanzinnig veel verschillende gender reveal taarten bestellen. Deze minimalistische taart bijvoorbeeld is waanzinnig stylish en wij kunnen de zoete botercrème al ruiken.

Een bericht gedeeld door Tasty Kitchen (@thetastykitchen) op 17 Dec 2018 om 3:06 (PST)

5. BakedByLonneke

Madelon Janssen maakt gender reveal taarten op verzoek. Je kunt bij haar een custom made taart laten maken. We raden aan om haar gewoon een DM op Instagram of berichtje op Facebook te sturen. Wie weet ziet jouw feestje er binnenkort ook wel zo kleurrijk uit.

Een bericht gedeeld door BakedByLonneke (@bakedbylonneke) op 26 Aug 2018 om 10:05 (PDT)

6. Taartje van Lot

Voor Taartje van Lot is niks te groot of te veel, sterker nog, je kunt een hele gender reveal tafel bestellen vol met lekkere taarten, koekjes en donuts. Op haar website vind je veel meer info, foto’s en informatie over de prijzen.

Een bericht gedeeld door Taartje van Lot (@taartjevanlot) op 14 Mei 2018 om 11:42 (PDT)

Oh boy: deze gender reveal verloopt íets anders dan verwacht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme