3x dingen waar je mee moet dealen als je getrouwd bent met een Schorpioen

Relatie Redactie 9 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Als je partner eind oktober of begin november geboren is, heb je waarschijnlijk een intens en emotioneel persoon aan de haak geslagen. De Schorpioen staat ​​namelijk bekend om hun zwaartekracht, ze zijn stil maar wel enorm krachtig. Het kan een uitdaging zijn om hun vertrouwen te winnen en te behouden.

Getrouwd met een Schorpioen

Hier zijn een aantal tips over hoe je het beste kunt omgaan met je Schorpioen lover:

1. Wees samen introvert

De Schorpioen is vaak introvert, hij moet even opladen na feesten en partijen, terwijl jij daarentegen wel gewoon door kan. Je partner houdt ervan om met jou dingen één op één te doen. Verwacht daarom niet dat hij staat te springen wanneer jij allerlei vrienden-bijeenkomsten voorstelt. Schorpioenen houden meer van contact met één persoon tegelijkertijd. Misschien dat hij daarom extra graag alleen met jou is.

2. Liefdesbrieven schrijven

Schorpioenen hebben vaak moeite met mensen vertrouwen, de partner hoeft geen uitzondering te zijn. Het duurt daarom vaak wat langer om de liefde van deze persoon te winnen. Ze zijn wat terughoudend en daardoor zul je misschien wat extra lieve dingen moeten doen. Denk bijvoorbeeld aan een liefdesbrief (of lieve post-it’s), dit soort lieve gebaren maken hem meer zeker van zijn zaak.

3. Boos slapen

De humeurigheid die de Schorpioen kan hebben is af en toe vermoeiend. Het enige wat jij in dit geval tegen jezelf kan zeggen is ‘heb geduld en trek het je niet aan’. Geef hen tijd en laat ze afkoelen. Waarschijnlijk gaan jullie boos naar bed want de Schorpioen is goed in volhouden. Maar wanneer jullie wakker zijn, is hij voldoende afgekoeld om de situatie op te helderen en op te lossen.

Schorpioen, zijn deze 3 sterrenbeelden slechtste match voor jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme