Schorpioen, zijn deze 3 sterrenbeelden slechtste match voor jou?

Relatie Sophie Nortier 30 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

In de liefde is het altijd een klus om de juiste match te vinden. Er zijn allerlei factoren waarom een stel wel of niet bij elkaar past. En soms is het ook gewoon zo dat je door de obstakels heen moet buffelen. Maar als je als Schorpioen deze sterrenbeelden aan de haak slaat, haal je je behoorlijk wat op de hals.

Geen match met Schorpioen?

Als Schorpioen ben jij een lekker pittig type. Je hebt een eigen wil en schroomt niet om die te laten horen. Maar de Schorpioen is niet het enige krachtige sterrenbeeld. Tweelingen, Leeuw en Weegschaal zijn hierin gelijk en laat het nou net zo zijn dat een stel pittige typjes enorm kunnen botsen.

Wil je een makkelijke relatie? Dan is dit waarschijnlijk niet de beste match voor een Schorpioen. Maar(!) dat betekent niet direct dat het niet haalbaar is. Je moet alleen wel ontzettend hard je best doen om met deze sterrenbeelden te slagen. En áls het lukt, dan bouw je ook wel echt iets sterks op.

Tweelingen – een kat en muisspel

Wanneer Tweelingen en Schorpioen een relatie aangaan, komen ze geheid in een kat en muisspel terecht. Waar de Schorpioen altijd op zoek is naar de diepste verbinding met een partner, waarbij de wereld om hen heen niet meer bestaat, is een Tweelingen juist een sociaal beestje.

De bezitterige aard van een Schorpioen kan een Tweelingen verstikken. En het vluchtgedrag van de Tweelingen kan de Schorpioen onzeker maken. Een eeuwige achtervolging dus.

Leeuw – een pittige machtsstrijd

Wanneer een Schorpioen en Leeuw in een ruimte zijn, is de spanning voelbaar. Er is een constante machtsstrijd aan de gang. Niet alleen doven de elementen water (Schorpioen) en vuur (Leeuw) elkaar, hun koppige karakter zorgt ervoor dat ze nooit zullen toegeven.

Maar wanneer deze sterrenbeelden elkaar weten te vinden, dan is dat een power couple waarvoor iedereen zal wijken.

Weegschaal – verliefd op ‘het idee ervan’

In het begin kan het tussen ene Weegschaal en Schorpioen voelen als liefde op het eerste gezicht. Een Weegschaal straalt tenslotte romantiek uit en een Schorpioen kan het niet helpen om daarvoor te bezwijken. En in gelijke mate trekt de Weegschaal als een magneet richting de duistere uitstraling van de Schorpioen. En waar de Weegschaal verliefd is op het idee van een ‘happily ever after‘, zal de Schorpioen nooit genoegen nemen met minder dan diepe en ondubbelzinnige passie.

Maar hun valkuil ligt hem in hun verschillen; de Schorpioen wil de harde waarheid, maar de Weegschaal zal hier altijd omheen blijven draaien. Het resultaat? De Schorpioen zal op den duur de Weegschaal lomp en oppervlakkig vinden, terwijl de Weegschaal de Schorpioen overweldigend en overdreven kan vinden.

Wanneer deze sterrenbeelden elkaars tekortkomingen leren waarderen, zal hier echter een enorm sterke band ontstaan. Tenslotte leven deze sterrenbeelden voor het vinden van ware liefde.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme