Hot! Dít seksstandje is jouw favoriet volgens je sterrenbeeld

Persoonlijk Janne Vogel 20 okt 2020
Leestijd: 6 minuten

Ook al ben je misschien geen diehard fan van alles wat gaat over astrologie, je horoscoop brengt je soms tot verrassende (lees: plezierige) inzichten. Zeker op het gebied van seks en liefde kunnen we soms wel wat extra info gebruiken. Dít vertelt je horoscoop je over jouw favoriete seksstandje.

Volgens je sterrenbeeld geniet jij intens van de volgende seksstandjes. Ken je ze nog niet? Dan weet je wat je te doen staat!

Stier

De Stier is sensueel en houdt ervan écht close te zijn met zijn of haar partner. Je bent niet vies van kaarsjes en een muziekje en wil het liefst zo sensueel mogelijk aangeraakt worden. Je bent niet per se dol op gekke standjes en houdt het liever traditioneel. Je kiest voor standjes waarin jullie echt intiem zijn en interactie hebben, en vertrouwt in the heat of the moment volledig op je intuïtie. Als je een standje vindt waar je van houdt, zul je niet snel gaan voor iets anders. Je bent een liefhebber van standje missionaris en lepeltje-lepeltje, maar dan het liefst andersom.

Tweelingen

Als Tweelingen ben jij behoorlijk avontuurlijk. Je flirt erop los, zit vol passie en je hebt niet per se behoefte aan een soulmate connectie in bed. Je bent fan van variatie tussen de lakens, omdat je je anders vrij snel verveelt. Toch houd je er niet van om je compleet te geven tijdens de seks en is een snel en makkelijk standje als doggy style je favoriet. Tip: probeer het eens staand!

Kreeft

De Kreeft leert zijn bedpartner het liefst eerst écht goed kennen. Jij bent geen one night stand type en hecht veel waarde aan emotionele intimiteit. Maar, als je eenmaal bent gesetteld, ben jij óveral voor in. Je wilt je partner op seksgebied het liefst alles geven wat hij nodig heeft. Als Kreeft heb jij een partner nodig die net zo in is voor alles als jijzelf; alleen dan kom je aan je trekken. Jouw favo standje? Wanneer jij je perfecte match vindt zul jij alles proberen, zelfs de beruchte kruiwagen.

Leeuw

Als Leeuw ben jij erg avontuurlijk in de slaapkamer; je probeert altijd nieuwe standjes en laat je partner zien hoe sensueel en energiek jij bent. Je hecht vooral veel waarde aan de sfeer en houdt van lang, lang voorspel. Daarnaast vind je het opwindend om jezelf én je partner te zien terwijl jullie seks hebben. Standje om te proberen? Staand voor de badkamerspiegel! Jullie maken oogcontact en zien elkaars hele lichaam. Se-xy.

Maagd

De maagd houdt van efficiëntie en precisie. Jij hebt geen probleem met een potje straight to the point seks. Je vindt het sexy om nieuwe dingen te proberen, maar het liefst niet te ingewikkeld. Moeilijke seksstandjes wil je ‘oefenen’ tot ze goed gaan en dat vind je partner helemáál niet erg. Probeer eens staand te seksen, met jullie gezicht naar elkaar toe. Als het niet helemaal soepel gaat, probeer dan andere variaties; zet je voet op de tafel, bijvoorbeeld! Dit standje vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat.

Weegschaal

Als Weegschaal ben jij altijd op zoek naar balans. Je wil je partner alles geven, maar verwacht wel hetzelfde terug. Ruig voorspel is voor jou een enorme turn off; je houdt ervan om zacht te strelen en gestreeld te worden, en wil niets liever dan samen – evenveel – genieten. Een seksstandje als 69 is je favoriet, omdat je zo echt samen bezig bent.

Schorpioen

De gepassioneerde en assertieve Schorpioen is een geweldige leider – zowel op de werkvloer als in de slaapkamer. Als Schorpioen vind jij het lastig om je emoties te uiten, maar tijdens de seks lukt dit je wel. Je houdt ervan om in control te zijn en vindt het heerlijk om een echte connectie te voelen. Het perfecte standje voor jou? De zogenaamde ‘amazone strijder’. Je partner ligt op zijn rug met zijn knieën opgetrokken. Jij gaat op hem zitten, zodat zijn benen om jouw heupen heen klemmen. Dit standje geeft je controle als het gaat om snelheid en ritme en vind je partner héél sexy.

Boogschutter

Jij houdt van speels voorspel. Je bent spontaan en altijd in voor iets nieuws – of het nou gaat om een gekke, wilde locatie of een apart seksstandje. Wij hebben er nog een voor je: als je partner op zijn rug ligt ga jij in een bruggetje bovenop hem liggen. Als je lenig bent, leun dan naar achter tot je hoofd ongeveer tussen zijn enkels zit. Laat je lief jouw heupen vasthouden wanneer hij beweegt. Oelala!

Steenbok

De Steenbok-lover gaat het liefst de hele nacht door. Het kost je misschien even om je echt comfortabel te voelen bij je partner, maar wanneer het zover is ben je geduldig en sensueel. Je houdt van langzame seks vol passie en hebt jezelf goed onder controle. Omdat je zo geduldig bent, vind je het heerlijk om samen met je partner standjes uit te proberen. Jullie nemen ruim de tijd om te experimenteren. Toch blijft cowgirl – omdat jij in charge bent en je kunt zien dat je partner geniet – jouw favoriet.

Waterman

Watermannen zijn behoorlijk visueel ingesteld, ook tijdens de seks. Ze worden opgewonden van diepe gesprekken met emotionele mensen, en houden ervan om hun partner aan te kijken tijdens de seks. Als Waterman geniet jij als je je partner ziet genieten, en vind je het heel opwindend als hij naar jou kijkt tijdens de seks. Je wil je verbonden voelen met je partner en bent geen fan van oppervlakkigheid. Dat je houdt van oogcontact betekent niet dat je alleen maar uit de voeten kunt met missionaris, integendeel. Speeltjes tussen de lakens vind jij heel spannend.

Vissen

Als Vissen ben jij superromantisch. Je vindt het heerlijk om je partner te verwennen in de slaapkamer en bent nogal een pleaser. Lepeltje-lepeltje is jouw favoriete standje, omdat-ie zo intiem is. Ook de kikker-positie is een goeie voor jou: je partner ligt op zijn rug en jij klimt op hem met je benen zo ver mogelijk uit elkaar gespreid. Steun met je handen op zijn borst en beweeg op en neer. Tijdens dit standje heb jíj de leiding en kun je zien hoe je partner van je geniet.

Ram

Als Ram houd jij van een uitdaging. Je bent waarschijnlijk een beetje (of heel erg) dominant in bed en focust je veelal op je eigen genot. Je vindt het heerlijk om tijdens de seks bovenop te zitten en het tempo en de diepte te bepalen. Daarnaast ben je niet vies van een gekke locatie of een vreemd tijdstip. You’re in. Jouw perfecte seksstandje? Probeer de reverse cowgirl terwijl je partner op zijn rug ligt en kijk af en toe sexy achterom. Jij maakt je partner helemaal gek.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Romper.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen