Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 1 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Oelala ben jij één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij heel goed in flirterige berichtjes sturen

Als jouw nieuwe vlam een berichtje stuurt weet jij altijd precies hoe je moet reageren. Je windt je lover er zó mee om de vingers. Je vriendinnen vragen jou altijd om advies als ze een flirterig berichtje naar hun date willen sturen. Komt dit je bekend voor? Dan ben jij ongetwijfeld één van deze vier sterrenbeelden.

Het is nog best een kunst om flirterige berichtjes te sturen. Je wil teasen maar niet té, en zeker nog niet alles weggeven. Wel wil je iemands interesse wekken en dat lukt jou verdomd goed.

Sterrenbeelden die flirterig appen

Als jij de eigenschappen van je sterrenbeeld goed doorneemt, kom je erachter dat veel karaktertrekken écht wel herkenbaar voor je zijn. En flirterige appjes sturen is daar in ieder geval één van. Heb jij één van deze vier sterrenbeelden?

♈️Ram (21 maart – 19 april)

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn uitbundig, direct en flirten alsof het niks is. Waar anderen moeite hebben om enigszins een fatsoenlijke openingszin te bedenken hebben Rammen een heel repertoire klaar. Ze zijn zelfverzekerd en vinden het heerlijk om anderen uit te dagen. Ze hoeven er niet eens lang over na te denken. Ben jij een Ram? Maak dan vooral gebruik van deze gave.

♊️Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn écht heel sociale personen. Het liefst omringen ze zich de hele dag door met mensen. Omdat hun communicatieve vaardigheden daardoor on point zijn, is een flirterig appje verzenden ook niet zo’n probleem. Ze zetten graag de eerste stap en daar is nog nooit iemand op afgeknapt.

♌️Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ben jij een leeuw? Dan ben je waarschijnlijk ook heel zelfverzekerd. Dat zorgt er ook voor dat je totaal niet terughoudend bent in je appjes. Je nieuwe vlam mag natuurlijk best weten dat jij een crush op hem of haar hebt. Stiekem geniet jij er ook wel van als jouw berichtjes rode oortjes veroorzaken bij jouw vlam. Oelala.

♎️Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Ben jij een Weegschaal? Dan ben je echt een master in flirten, meer nog dan de sterrenbeelden hierboven. Sommigen noemen het stalken, jij noemt het nét iets té flirterig appen. Who cares? Mensen zijn misschien gewoon jaloers. Toch komen je vriendinnen naar jou toe als ze advies nodig hebben. Je bent ook nog eens heel visueel ingesteld en dat kan er soms voor zorgen dat je nét iets te gedetailleerd bent in het omschrijven van bepaalde situaties *knipoog*.

Meer lezen over sterrenbeelden?

Wat voor type vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld
Deze 5 sterrenbeelden hebben veel behoefte aan ‘space’ in hun relatie
Deze 5 sterrenbeelden vinden het lastig om hun ‘ware ik’ te vinden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme