Wat voor type vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld

Mind Lisa van den Akker 17 okt 2020
Leestijd: 4 minuten

Vroeger zag je je vriendinnen iedere dag op school, inmiddels ben je al blij als je elkaar om de week kunt zien met jullie drukke schema’s. Toch doen jullie je best voor elkaar om een goede vriendin te zijn. Maar wat voor vriendin ben jij eigenlijk? Dit is wat je sterrenbeeld erover te zeggen heeft.

Welk type vriendin jij bent op basis van je sterrenbeeld

Je hebt het misschien al gemerkt, maar iedere vriendin speelt weer een andere rol in je leven. Dat geldt natuurlijk ook voor jou. De één is een motivator, terwijl de ander juist problemen oplost. Ontdek hier wat voor vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld.

♈ Ram: 21 maart-19 april

Als Ram ben jij de avontuurlijke vriendin. Al jaren ben jij degene die de leukste activiteiten verzint. Want als jullie eenmaal tijd hebben samen, wil je meer doen dan alleen lunchen op het terras. Je neemt veel initiatief, waardoor je zeker weet dat iets van de grond komt.

♉ Stier: 20 april-20 mei

Ben je een Stier? Dan ben jij de liefdevolle vriendin. Als er iets aan de hand is trekken vriendinnen bij jou aan de bel, omdat je zo lief en zorgzaam bent. Van ruzies wil jij niets weten. Nee, je zorgt er liever voor dat iedereen bij elkaar blijft.

♊ Tweelingen: 21 mei-20 juni

Je bent de grappige vriendin. Op de één of andere manier maak je altijd wel iets geks mee, waardoor iedereen in een deuk ligt als je eenmaal begint te vertellen. Zet de spotlight maar op jou, jij vermaakt de mensen om je heen wel.

♋ Kreeft: 21 juni-22 juli

Een Kreeft is de empathische vriendin. Zonder op de voorgrond te treden voel je door de energie van mensen aan of ze goed of slecht in hun vel zitten. Je mooie innerlijk zorgt ervoor dat een vriendin voor een diep gesprek bij jou aan klopt.

♌ Leeuw: 23 juli-22 augustus

Je bent een gulle vriendin, Leeuw. Je vindt het hartstikke leuk om spontaan aan cadeau aan een vriendin te geven. Of het nu iets is uit de winkel of iets wat je zelf hebt gemaakt: je geeft graag en doet iets terug voor de mensen die belangrijk zijn voor je.

♍ Maagd: 23 augustus-22 september

Je bent de probleem oplossende vriendin van de groep. Je voelt je er niet lekker bij als een vriendin problemen heeft. Daarom geef je met liefde advies en zet je even alles opzij om haar te helpen, zodat ze er snel weer uit komt.

♎ Weegschaal: 23 september-22 oktober

Een Weegschaal is een sociale vriendin. Je bent charmant, kunt goed netwerken en hebt veel vriendinnen. Je agenda zit snel vol met sociale afspraken en daar geniet je van. Hoe vaker je vriendinnen om je heen hebt, hoe gelukkiger je bent.

♏ Schorpioen: 23 oktober-november

Als Schorpioen stel jij je op als de stimulerende vriendin. Je staat altijd achter de keuzes die vriendinnen maken en helpt hen daarbij. Is iemand op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoek jij meteen op hoe je de beste motivatiebrief schrijft, zodat je vriendin goed uit de verf komt.

♐ Boogschutter: 22 november-21 december

Je bent een eerlijke vriendin, Boogschutter. Eén van jouw beste en slechte eigenschappen is het feit dat je recht door zee bent. Dat is niet altijd leuk om te horen, maar als een vriendin wél wil weten hoe je over iets denkt, weet ze dat jij er altijd voor haar bent.

♑ Steenbok: 22 december-19 januari

Je vriendinnen hebben veel steun aan jou als gedisciplineerde vriendin. Je weet als de beste hoe je een doel moet bereiken en stopt niet voordat je zover bent. Daarom help je vriendinnen met gezonder eten, meer sporten of simpelweg vaker afspreken. Je bent als een stok achter de deur. Maar dan wel een lieve, gezellige stok.

♒ Waterman: 20 januari-18 februari

Een Waterman is een excentrieke vriendin. Je bent hartstikke ruimdenkend en voor je het weet raak je na een paar wijn verzeild in een diep gesprek over dingen waar mensen normaal niet hardop durven te spreken. Daarnaast stimuleer je jouw vriendinnen om de beste versie van zichzelf te zijn. Zonder gêne.

♓ Vissen: 19 februari-20 maart

Je bent de populaire vriendin, Vissen. Door jouw fijne karakter zijn mensen graag bij jou in de buurt. Je bent positief, makkelijk in de omgang, relaxed en hartelijk. Je hebt weinig woorden nodig om iemand op een diep niveau te leren kennen. Daardoor gaat jouw band dieper dan alleen de oppervlakte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen