5 manieren waarop je hem kan helpen om het langer vol te houden in bed

Gezondheid Inga Stoit 14 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Sommige mannen houden het niet lang vol in bed. Dit kan voor ons vrouwen niet altijd even leuk zijn. De pret duurt maar kort en wanneer het echt heel kort is, is er vrij weinig aan. Mocht je jouw bed sessies willen verlengen kan dit met onderstaande tips:

1. Doe het rustig

Als je wil dat je partner het langer volhoudt laat je hem rustiger beginnen. Hij gaat niet gelijk voor de winst maar bouwt deze rustig op. Wanneer hij het gevoel heeft dat hij al moet komen lassen jullie een korte pauze in, of jullie dalen het tempo een beetje. Neem je tijd en doe het liever rustig als gehaast.

2. Oefening baart kunst

Wees niet ontmoedigd wanneer het niet gelijk in één keer lukt. Oefening baart kunst en daarentegen kan jouw vriend ook vooraf ‘zichzelf helpen’. Wanneer hij al een keer gekomen is, komt hij namelijk minder snel bij jou. Voor de meeste mannen geldt namelijk dat zij even moeten opladen, en daar kan jij dan mooi gebruik van maken.

4 fijne manieren om positiever over je eigen lichaam te zijn

3. Bekkenbodemspier oefeningen

Wij vrouwen zijn hier wel bekend mee. Als je namelijk oefeningen doet voor de bekkenbodem zorg je dat je orgasmes krachtiger zijn. En wat blijkt: mannen die aan de training van de bekkenbodem doen kunnen hun orgasme vaak langer uitstellen. Wanneer jullie deze oefening samen doen wordt de seks dus al helemaal top.

4. Condoom gebruiken

Mannen zijn vaak niet al te enthousiast over condooms en dat is omdat zij hierdoor minder voelen. Om de seks te verlengen kan dit uitstekend werken. Zij hebben minder gevoel en dus duurt het hoogtepunt langer. Misschien is hij in het begin niet zo enthousiast over het idee, maar ook hij wil graag langere seks – dus hij draait wel bij.

5. Positie veranderen

Wissel eens wat vaker en wat sneller van positie. Op deze manier blijft het niet te lang bij een gevoel, door de afwisseling wordt dit onderbroken en het is bijna alsof jullie steeds een klein beetje opnieuw beginnen. Tip: wanneer je bovenop de man zit stel je het orgasme vaak het langste uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen