Het is tijd voor een bikini-broekje dat voor een goed stel billen zorgt

Gezondheid Eva Dusch 20 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Zwemkleding shoppen kan nogal uitdagend zijn. Vooral wanneer je niet helemaal lekker in je vel zit en liever niet halfnaakt ten tonele verschijnt. Ontevreden over je achterwerk? Het slechte nieuws: sporten is de enige duurzame oplossing. Het goede nieuws: de juiste bikini doet op korte termijn ook al wonderen.

Ga voor deze broekjes wanneer je blij bent met je billen, ze liever wil verbergen of juist wat volume wil toevoegen.

Je hebt je flink uitgeslooft in de sportschool

De billen van Doutzen Kroes zijn een haast ongrijpbaar doel (tenzij ijzeren discipline en daar gaat het vaak mis. Maar dat terzijde). Maar dat betekent niet dat jouw wekelijkse squatsessies geen effect hebben, integendeel. Laat die getrainde kadetten maar zien! Je hebt niet voor niets zoveel uren in de sportschool gezeten. Kies daarom voor een niet al te verhullend en meer uitdagend exemplaar of ga juist voor een sportief exemplaar die je spieren benadrukt. Ook felle kleuren en printjes helpen goed. Alles om die ogen op je billen gericht te krijgen.
€17,99 via Bonprix

De boel bedekken

Want ze zijn nog niet in de vorm zoals je had gehoopt of schaamt je misschien voor die putjes aan de zijkant. Hoe dan ook, wil je full coverage ga dan voor een kort broekje en voorkom de Bridget Jones praktijken. Hiermee krijg je enerzijds een sportieve look en anderzijds worden je billen goed bedekt.
Oók een goede optie is een high waisted retro-broekje, want niet alleen mooi maar ook hartstikke trendy. Tip: doe een paar squats om te kijken of het broekje op z’n plek blijft zitten.
€27,99 via Esprit

Booty boost

Klinkt als een juice van je plaatselijke juice bar, maar dat is het helaas niet. We bedoelen hier gewoon iets meer volume van je achterwerk. En in realiteit betekent dit vooral dat je heel veel squats moet doen, en andere oefeningen waarmee je je billen traint. Maar de illusie van gevormde billen kun je faken door ruffles, ruches en andere geschulpte vormen. Deze zorgen namelijk optisch voor wat meer volume.
€12,99 via H&M

Je wil nog niet alles laten zien

In dit geval is het klassieke broekje het beste. Hiermee laat je precies genoeg zien, zonder dat je billen eruit floepen.
€54,95 via Zalando

Geef ze een lift

Een mooi stel billen zit ‘m niet alleen in volume, maar ook in hoe ‘rechtop’ ze staan. Iets wat je prima kan bereiken door ze te trainen, maar sommige broekjes hebben ook dit liftende effect. Ga voor hogere modellen die lekker strak zitten, bijvoorbeeld een goed sportmodel.
€35 via De Bijenkorf

Waar loop jij tegenaan tijdens het kopen van een bikini? Praat mee op Facebook!

Oh yes! Deze bikini is perfect voor bijna elk figuur>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme