Deze vier influencers zijn in januari moeder geworden

Celebs Julia van Buuren 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Januari is tot een einde gekomen, en ook in deze maand zijn er veel baby’s geboren. Verschillende influencers zijn (voor het eerst) moeder geworden en deelden eveneens online foto’s van hun pasgeboren baby.

Benieuwd welke influencers in januari hun baby mochten verwelkomen? Lees dan verder.

4x influencers die in januari moeder werden

  1. Anna Nooshin

De 37-jarige Anna Nooshin liet afgelopen zondag via Instagram weten dat zij en haar partner Thijs Boermans ouders zijn geworden van hun dochter Nala.

Ze hebben dit niet gelijk na de bevalling online gedeeld. “We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten en hebben dus fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen”, omschrijft Nooshin.

2. Ana Lucia Kohler

De achttienjarige Ana Lucia is op 27 januari moeder geworden van haar zoon Jean. Ze werd als zeventienjarige bekend op TikTok door veel over haar ongeplande zwangerschap te delen.

Ana Lucia woont momenteel met haar vriend samen bij haar ouders. “We wonen in een ruim huis met twee woonkamers en hebben onze eigen verdieping, zelfs met babykamer. We zitten er heel goed”, liet ze eerder weten.

3. Sem de Coninck

Influencer Sem en haar vriend Jason werden op 9 januari ouders van hun zoon Kik. Op Instagram deelt ze meerdere foto’s van de bevalling en ook op TikTok is ze actief. Daar is ze realistisch en deelt ze onder andere hoe ze moeder zijn ervaart en hoe dankbaar ze is voor haar zoon.

@semdeconinck

GRWM MOM EDITION 👶🏼 ‘SEM20’ voor 20% extra korting, tot 60% korting op alle lashes van @LASH BABE™ #fy #fyp #boysmom #babyboy #grwm #bevallen #lashbabe #momedition

♬ origineel geluid – Sem de Coninck

4. Elianne Zweipfenning

Op 3 januari werden influencer Elianne (24 jaar) en haar vriend, zanger Thomas Berge, ouders van hun dochter Sky Méa. Sky Méa is vernoemd naar haar oma’s en haar overgrootoma, Margo, Elisabeth en Anne-Marie. De eerste letters van die namen vormen samen de naam Méa.

Eerder liet Elianne weten dat ze tijdens de zwangerschap last had van meerdere gezondheidsproblemen. Gelukkig zijn deze inmiddels allemaal verholpen.

Sky is het tweede kindje voor het koppel. Zij hebben ook een zoon van één jaar, genaamd Saint.

Waarom worden influencers steeds jonger moeder?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen