Dit zijn de 12 meest irritante karakters uit kinderprogramma’s (deel 2)

Kinderen Lisa van den Akker 31 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Met Netflix, Disney+, Videoland, YouTube en niet te vergeten de ouderwetse televisiezenders, hebben kinderen op het gebied van kinderprogramma’s meer te kiezen dan ooit tevoren. Betekent ook dat er nóg meer irritante karakters uit kinderseries bij zijn gekomen, helaas.

Tijd dus voor deel twee van de meest irritante karakters uit kinderprogramma’s. Deel één kon je hier al lezen. Maar trust us, we hebben nog meer dan genoeg voor deel twee.

Meest irritante karakters uit kinderprogramma’s (deel 2)

Sommige stemmetjes kunnen we écht niet meer aanhoren…

12. Kikker

Het oerhollandse Kikker en zijn vriendjes is eigenlijk wel een leuke serie en de boeken zijn zeker het lezen waard, maar Kikker zelf is in de serie wel regelmatig een tikkeltje deprimerend en zeurderig.

11. Koning Distel

Ben & Holly is ook niet zo vreselijk om te kijken, maar Koning Distel daarentegen is nogal eh… Hoe zeg je dat? Dom.

10. Spongebob Squarepants

Eerlijk gezegd is ondergetekende stiekem best wel een fan van Spongebob en zijn vriendjes. Toch kan die stem (en vooral die lach) je na een tijdje behoorlijk op de zenuwen gaan werken.

9. Blues Clues

We gaan verder met de écht irritante kinderprogramma’s. Zoals Blues Clues, en dan vooral de altijd iets te vrolijke host. Om misselijk van te worden.

8. Masha

Iedereen die weleens Masha en de Beer heeft gekeken weet dat Masha nogal dominant, veeleisend, bazig en gewoonweg irritant is. En die arme beer maar ploeteren.

7. Gijs

We weten niet wie we irritanter vinden, Juf Roos of haar trouwe maatje Gijs. Nou oké, we weten het wel, Gijs wint. Die jobhopper geeft ons namelijk regelmatig de kriebels en dan niet op een positieve manier.

6. Teen Titans Go

Voor degene met iets oudere kinderen, Teen Titans Go is een vreselijke hysterische serie waarvan wij als ouders compleet overprikkeld raken. Kan die televisie uit alsjeblieft?

5. Booba

Wat is dit? Dat is de enige vraag die bij ons opkomt als we naar dit irritante karakter kijken.

4. Word Party

Vrolijke felgekleurde dieren in luiers die om de haverklap in gezang uitbarsten. Wij kunnen wel iets leukers bedenken om te kijken.

3. Oggy en de kakkerlakken

Nog zo’n hysterische en ietwat agressieve serie. Oh en dan heb je hiervan ook nog eens de ‘babyversie’. Kunnen we je ook niet aanbevelen.

2. Bing

We hebben lang getwijfeld over de nummer één en nummer twee van deze lijst. Uiteindelijk is Bing op twee beland, maar het scheelde dus niet veel. Bing is verwend, hij zeurt en hij dramt. En van zijn vaderlijke figuur Flop snappen we al helemaal niets. ‘Het is een Bing-ding’, zullen we maar zeggen. Mogen we een teiltje?

1. Cocomelon

De winnaar is uiteindelijk toch Cocomelon en dan niet één van de personages, maar gewoon allemaal. Die liedjes, de graphics het is allemaal even vreselijk. We doen nog liever de was van een heel voetbalelftal dan dat we één aflevering van Cocomelon moeten kijken. Wist je trouwens dat de serie ook driftbuien bij kinderen zou veroorzaken, dus mocht je nog een extra reden nodig hebben om die televisie uit te zetten…

Deze peutershow op Netflix zou tantrums veroorzaken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme