Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Nieuws 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Zien: a capella-versie van Hallelujah gezongen door oudste dochter Jennie Jelies van Een Huis Vol Emigreert

Elke vrijdagavond zitten we gekluisterd aan de buis voor weer een aflevering van Een Huis Vol Emigreert. Vooral de familie Jelies en hun Spaanse avonturen vallen in de smaak, zowel bij ons als de fans van het KRO-NCRV-programma. Ook op Instagram zitten de Jelies niet stil en daar zien we gisteravond oudste dochter Jennie Jelies wel een heel mooie a capella-versie van het prachtige lied Hallelujah vertonen in een Spaanse kerk.

In de laatste aflevering van Een Huis Vol Emigreert zien we vader Johan en moeder Janneke Jelies met hun drie oudste dochters hun nieuwe thuis in Spanje ontdekken. Dat de drie blonde meiden de aandacht van de Spaanse mannen trekken, wordt meteen duidelijk wanneer ze op een terras toegeroepen worden. Jennie krijgt rode blossen op haar wangen en moeder Janneke grapt dat ze haar dochters vast zal binden. Vader Johan lacht als een boer met kiespijn en grapt “Ik denk dat ik het huis maar weer verkoop”.

Jennie Jelies verhuist niet terug naar Nederland

Hoewel oudste dochter Jennie het naar haar zin lijkt te hebben onder de Spaanse zon, gingen er geruchten dat ze Nederland zou missen en terug zou willen verhuizen. In een post op Instagram echter, laat ze weten dat ze het mega leuk vindt in Spanje en zelfs als amigos en amigas heeft gemaakt. Ook is ze het Spaanse nachtleven aan het ontdekken.

In hetzelfde bericht laat ze weten niet terug te willen naar Nederland, omdat ze het naar haar zin heeft in Spanje en omdat het de band met haar moeder versterkt. Ze wil bovendien haar moeder niet zo lang missen. Misschien gaat ze voor een paar maanden terug, om haar vrienden te zien en wat te werken, maar voorlopig nog niet. Ze heeft het zelfs al over een eigen huis in Spanje en is blij dat ze het een kans heeft gegeven. Ondertussen spreekt ze namelijk een aardig woordje Spaans en heeft ze de cultuur goed leren kennen.

Wat we ook op Instagram ontdekken is dat Jennie Jelies een prachtige stem heeft en heel goed kan zingen. Zo post haar moeder een video waarop Jennie met haar zusje Aida a capella het lied Hallelujah zingen in de plaatselijke kerk. Moeder Jelies schrijft bij de video: “Oh dit moest ik even delen hoor met jullie. Een beetje spannend natuurlijk als er mensen om je heen staan. Maar wat ben ik trots op onze meiden”, begeleid met hartjes-emojis’. Vooral dochter Jennie laat haar stem horen die weergalmt in de enorme kerk waar ze staan. Een prachtige vertoning van het nummer Hallelujah.

Chaos bij de familie Kraan in een Huis Vol Emigreert en moeder Linda is het zat: ‘Zoek het uit’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme