Wait what? Jennifer Aniston komt met adoptie nieuws tijdens Friends reünie

Algemeen Valéry de Voijs 13 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Wait what? Jennifer Aniston (52) vond de Friends reünie schijnbaar het perfecte moment om haar adoptie nieuws aan te kondigen.

We kennen de Amerikaanse actrice waarschijnlijk allemaal van de populaire televisie serie Friends, waarin ze de rol van Rachel Green speelde. In het achtste seizoen raakte Rachel en Ross zwanger van baby Emma, en dat leverde hilarische momenten op. In tegenstelling tot het fictieve karakter is Aniston zelf niet in verwachting, maar zal ze haar dochter gaan adopteren.

Friends reünie

Dat kondigde ze aan tijdens het schieten van de Friends reünie show. Tijdens deze opnames van vorige week ontmoette Jen voor het eerst in twaalf jaar haar toenmalige tegenspelers Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54), Matthew Perry (51), Lisa Kudrow (57) en Courteney Cox (56). De uitzending van de reünie zal op HBO te zien zijn, maar wanneer deze wordt uitgezonden is nog niet precies duidelijk.

Hoe zit een adoptieprocedure in Nederland precies in elkaar?

Roddels

De actrice heeft al jaren te maken met geruchten rondom eventuele zwangerschappen. In 2016 schreef ze zelfs op Huffpost een essay genaamd “for the record” waarin ze al duidelijk maakte niet zwanger te zijn, en klaar te zijn met de roddels. Zo schrijft ze (…) ” we are complete with or without a mate, with or without a child. We get to decide for ourselves what is beautiful when it comes to our bodies ”

Jennifer Aniston komt met adoptie nieuws

In 2011 werd al eerder gespeculeerd dat Jennifer klaar was voor adoptie, maar nu lijkt het er dan echt op. Jennifer support al jarenlang het Mexicaanse weeshuis Casa Hogar Sion in Tijuana, vlak bij de Californische grens. Tijdens de opnames zou ze kenbaar hebben gemaakt uit dit weeshuis een dochter te adopteren.

Yeah, baby: 16 x celebritynamen die je kindje een superster zullen maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Closer online

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme