Lise Steegmans
Lise Steegmans Kinderen 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-moeder doet op hilarische wijze verslag vanaf haar vakantieadres

Op vakantie gaan met kleine kinderen is vooral leuk voor de kinderen. Want terwijl de kleintjes grootse avonturen beleven op het strand of in het water, bevinden ouders zich in een opperste staat van alertheid. De Amerikaanse moeder Kayla Sullivan weet dat gevoel als geen ander te omschrijven.

Ontspannen is er niet meer bij.

Kayla Sullivan live-verslag

Kayla Sullivan viert vakantie met haar driejarige zoontje. Dat doen ze bij een meer waar Sullivan vroeger als kind al kwam. Dat klinkt idyllisch; als moeder samen met je kind teruggaan naar de plek waar je zoveel fijne jeugdherinneringen hebt. Maar op vakantie gaan als ouder is toch net even iets anders dan op vakantie gaan als kind.

Dat is precies waar Kayla Sullivan ook achter komt, als ze eenmaal ter plaatse is. Daarom doet ze op TikTok live-verslag van haar vakantie, zoals een echte reporter dat ook zou doen. Sullivan werkte vroeger als reporter bij een kleine televisiezender, daarom gaat het presenteren haar goed af.

Zogenaamd op vakantie

“Dit is Kayla Sullivan en ik doe live verslag van het meer waar ik zogenaamd op vakantie ben”, begint ze haar verhaal met een echte televisiestem. Op komische wijze vertelt ze dat haar verblijf aan het meer vooral voor veel paniek en angst heeft gezorgd. “De golven, het diepe troebele water en de extreme hitte geven me angst. Ik klink als een krakende cd met het aantal keren dat ik mijn zoon heb gevraagd om op zijn billen te zitten terwijl hij op de boot zit, hem heb gevraagd om water te blijven drinken en hem heb achtervolgd met de zonnebrandcrème.”

@kaylareporting CONFIRMED: Mama needs a nap! #Fyp #NewsVoice #funny #ParentingHumor #Humor #ParentsOfTikTok #MomReport #MomLife #Toddler #Vacation #Family #FamilyVacation ♬ original sound – Kayla Marie Sullivan

Aan een Amerikaanse nieuwswebsite vertelt Sullivan dat haar idee van een vakantie totaal is veranderd nu ze als single moeder door het leven gaat. “Ik beschouw de dutjes, bedtijd en een ononderbroken badkamerpauze van mijn kind tegenwoordig als een vakantie. Ik vind het goed! Ik weet dat het niet eeuwig zal duren en ik zal het allemaal missen als hij volwassen is”, zegt ze.

De video is inmiddels 2.2 miljoen keer bekeken. En hey, het is geen TikTok als haar geluidsfragment niet door andere moeders is omarmd.

@bosch_lady #duet with @kaylareporting thanks for summing up #momlife ♬ original sound – Kayla Marie Sullivan

Columnist Japke Janneke: ‘Op vakantie gaan met een baby heeft een hoop veranderd aan mijn stress rondom het inpakken’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme