Laura Saija
Laura Saija Nieuws 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Medewerkers kinderopvang vervolgd om bang maken kinderen met Scream-masker

In de Amerikaanse staat Mississippi worden vier medewerkers van een kinderdagverblijf beschuldigd van kindermishandeling. De medewerkers hebben jonge kinderen de stuipen op het lijf gejaagd door met een eng masker op naar ze te schreeuwen.

Dit meldt het Monroe Sheriff’s Department op Facebook. De video’s laten zien hoe de leidsters de kinderen laten schrikken met een halloweenmasker op. Het masker doet denken aan het masker uit in de horrorfilm Scream.

Nachtmerrie op kinderopvang

De jonge kinderen belanden in een ware nachtmerrie terwijl zij op het kinderdagverblijf zitten.”Het was erg moeilijk deze video’s te bekijken”, schrijft de sheriff. “Ik word misselijk als ik denk aan de angst die die kinderen moesten doorstaan.”

De kinderen huilen en schreeuwen van angst. Ze proberen weg te rennen terwijl de verzorgsters met het masker op naar ze schreeuwen. Dit doen zij op slechts enkele centimeters afstand van hun gezicht. De medewerksters laten zich niet stoppen door deze angstige reacties.

Ouders zijn in shock

De ouders van de kleine slachtoffers zijn compleet in shock over wat zij hebben gezien in de video’s van het kinderdagverblijf. Alyssa Hayes is moeder van een jong meisje dat op de video’s te zien is. “Ik wil dat ze de angst op haar gezicht zien, want dat zie ik nu elke nacht”, zegt de moeder tegen ABC News.

Aangeklaagd

De eigenaar van het kinderdagverblijf is niet aangeklaagd. Zij heeft, nadat de video viral ging op social media, vier vrouwen ontslagen. Een vijfde medewerker wordt vervolgd voor het niet melden van het incident.

Checklist: let op de volgende dingen als je een kinderopvang uitkiest

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme